About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Monday, March 14, 2011

|| Thanks En Nuffnang ||





Yeaaaaa apezs dapat kali yg ke-7 sumber pendapatan dai en. nuffnang. Walaupun amout yg kecil tapi rezeki juga kan. Susah nak dapat tapi kena bersabar ajekan. Syukur kepadaNya dan berterima kasih sangat kepada en nuffnang.


Apezs juga tidak lupa pada blogger blogger yg sudi datang blog xcomel apezs ni dan klik iklan ini. Terima kasih yang teramat sangat yea. Nak belanja korang dengan hasil ni masih xdapat lor yea. Nti ada rezeki lebih saya belanja korang hehe. Insyallah..Amin!

24 comments:

phee ungu said...

tuntut janjimu itu !

haha . btw , header ad hujan kot . hebat ;)

apezs shah said...

|phee ungu| haha silakan tuntut..
Tapi wat masa ni xde lagi laa..:)

*thanks. Yerp ada hujan dan kilat!

Ezay Hadry said...

gratz..klik2 lagi..hehe
header mmg nice..

apezs shah said...

|ezay| Thanks.. Insyallah akan berusaha lagi dimasa akan datang kan knn...


*thanks header itu amat saya suka..:)

d_tieah said...

Wah, best.. Aku baru 1st.. Tu pun dah habis.. Ngee :) Kena bersabarlah tunggu lagi..

Entry Terbaru : Loji Nuklear Jepun Meletup Dan Pencemaran Radioaktif Berlaku?

sicomot-comel said...

yeah..
cukup bulan,boleh blanje SCC makan pizza ! ^^

efa said...

bestnya apezs......efa tak pernah dpt pon huwargh sedih la...takmo pkai nuff dah la hurm...

apezs shah said...

|d_tieah| Alahai tu bukan 1st la.
tu dah banyak yg dpt. ni mksd I 7x tu 7x iklan yg dibyr lor..:p

apezs shah said...

|SCC| Hehe cukup bulan kalau dapat kan.. kalau xcukup RM50 camne nak belaja SCC..;)

apezs shah said...

|efa| alolooo jangan la mcmtu k..
Sabar2 yea.. Insyallah pasti dpt..:)

wany said...

lama tak melawat apezs.
wee comel la blog ni. orang nya pun comel. hehe

belanje eskrem ye. hehe ^^

niesz said...

wah!congrate apezs, xpe, ckit2 lame 2 jd bukit..ehe..keep blogging ya :)

apezs shah said...

|wany| haha yeke dah lama xdtg sini.
Oh baru tau hehe.. Comel ke?
malu kite.. ice cream je.
kalau camtu xperlu tunggu duit nuff.
skrg pon boleh belanja..:D

apezs shah said...

|niesz| Thanks niesz. Insyallah
selagi ada tenet apezs akan berblog.
betol lama2 jadi bukit..:)

fadhdeela said...

Tahniah2..deela simpan byk2 sikit br cash out kan :P kumpul nak kawen...bole gitu :P

apezs shah said...

|dheela| Wah mcmtu ke? wow
awesome.. bagus2.. satu prinsip yg bagus hehe...:)

shah-kayrul said...

tahniah apez...boleh belanja aku nie...hahahhaha

apezs shah said...

|shah| abg shah.
haiyooo baru je dpt bape..
nak cash out pon xleh lagi lor..:p

Azie Azra said...

sama lah! hari ni check nuff tgk byk masuk.hehe.

p/s: cool ah header =p

apezs shah said...

|azie| Hehe yeke..
mesti dia lagi banyak kan..:)

*thanks!

SURIA AMANDA said...

akak dah dapat dan dah bank in pun

apezs shah said...

|kak suria| wah yeke?
Tahniah sangat2..;)

Alexandriana Alia said...

rezeki berblog. lebih baik dari tiada apa2 kan.

i am S!L4H.. said...

rezeki2. sy bile plak erh? T__T