About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Thursday, January 27, 2011

|| Ben Ashaari Blog ||

Okeh kali ini nak JOIN bloglist En Ben pula. Pada yg nak join meih klik sini [Ben RAPI]. CEPAT!! sbb sekejap je opennya.

3.0
Settle yang lain. Ini pula cerita berkenaan ttg blog saya En Ben ye. Dalam sehari saya selalu update paling minimum 3 dan maksimum pula 6-8 n3 setiap hari. Saya baru 15 hari on blog Sayap Halusinasi Apezs jadi setakat ini sudah 61 post.

4.0
Kenapa saya nak berada dalam bloglist En Ben kerana saya ingin berkongsikan segala info2 saya pada semua BLOGGER. Yea jika ia memaparkan nama BLOG saya pada BLOG en ben.

5.0
Jika ditakdirkan saya menjadi POPULAR. Dengan rela hati saya ingin membantu BLOGGER yang masih newbie. Dan jika diizinkan la, kalau tidak saya tidak mampu hendak berkata lagi. POPULAR sebenarnya tidak memerikan manfaat kepada saya TETAPI bantuan yg ingin saya salurkan serta info yg boleh dibawa dalam harian.

12 comments:

Lelaki Ini said...

WAH
\BESH2!
nak join cam dah sempt!
hekhek!

cik Ladies said...

3.0 : 15 hari da 61 post ? nk kjar CL lg ke ? ,, ahaha

4.0 : buat ape la nk kongsi2 .. :p

5.0: kalau la apezs da popular , entah dy ke tak kat CL .. wakaka :p

p/s:phew , follower apezs mcm da cekik CL . ahaha , nk kjar niey !

man yusoef said...

apesal header lama ni...tolak markah...haha

niesz said...

gud luck apezs :)

updated entry : orang parit order pizza

nazirulhazwan~ said...

semoga terpilih, tp betol kate man dow, tu header lame ben wes

apezs shah said...

|LI| Aits xsempat ke sempat ni..
Join cepat hehe...:p

apezs shah said...

|CL| Haha yeke? mana ada la.. Apezs buat yg ase senang jo.. Mana ada nak kejar CL. nak hambat CL je..:p

apezs shah said...

|Man| Haha tolak markah ke?
tipu argh!! suka yg lama dr baru.

apezs shah said...

|niesz| hehe thanks..
tu la apezs takot gak ni.. xmasok karan ghehe..

apezs shah said...

|nazirul| Thanks..
sbb suka header yg lama...;)

Amirrah Zawani said...

oh baru 16 hari ka??
mcm tak percaya pulak..
rasa macam dah lama dah selalu dtg sni :D

sissyira said...

salam

wah..tahniah kerana sempat joint

semoga impian itu akan menjadi realiti..