About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Friday, January 28, 2011

|| Demam Via Status Fb With My Blog ||



Salam morning blogger tegar. Hari ini mungkin 1 entry je sempat saya postkan. Walaupun dalam keadaan mcmni saya harus postkan even 1 n3 saje. Tak nak nampak blog saya kosongkan. Tapi dalam 1 n3 saje tp padat dgn maklumat utk seharian bg saya.

1.0
Tak boleh nak mengelak, arini saya demam. Act dari semalam tapi pagi je, petang dah ok. Macamane nak kata pagi ni nak g kerja xmampu nak bangun langsung jadinya saya ambil cuti je. Kalau amik MC, tak larat nak drive.

2.0
Walaupun dalam keadaan kesihatan yang tak mengizinkan diri pergi kerja (demam). Saya tetap kena laksanakan tugas lain sbb dah dibayar. Mana boleh macamtukan, kalau dah byr tapi xlaksanakan dengan baik.

Korang mesti tahukan, apa yang tugas harus dilaksanakan hari ini? yeah betol tu pandai ST, eh sape tu ST. Haa adalah, tanya cik SCC tu. Dia tau la sape ST ni. Okeh hari ini my SHOW dah tiba kat KLIA. Tapi ternyata bukan 2 lagu kena bawa tapi 3 lagu. 1 lagu baru backup dancer utk penyanyi, lagu Balqis tau ahakz.

3.0
Okeh biarkan hal diatas, NOW apezs nak share dgn korang. And hope dapat sokongan dr semua blogger tegar apezs hehe. Nampak tak kat sebelah kiri korang ada tulis status Fb via halusinasi. Nampak x? Haha cuba korang update status and post kat situ. Lepas tu g wall Fb korang, tgk ada tak perubahan pada status tu. Kalau ada cecite ceciter kat entry ni k. Kalau ada yg nak juga ke.. ;)



p/s: okeh apezs nak rest jap, nti nak g siap ke KLIA.

20 comments:

Amy Syaquena said...

get well soon dik..

Wan Zulqhairi said...

HAti2 dalam perjalanan... Semoga cepat sembuh.. :)

apezs shah said...

|Kak amy| Thanks kak.. Semoga saya cepat sembuh..

apezs shah said...

|Wan| Insyallah. Thanks doakan utk saya. u too k.

Siti Safiyyah said...

yeayy menjadik ah..hehe ;)

arini la kan event tu? gudluck k nak datang klia ah japgi..huhu ;p

apezs shah said...

|S.S| Heheh dah menjadi ke? tahniah ye... Nak dtg ke S.S? boleh je silakan.. apezs tggu k...:p

shah-kayrul said...

jgn lupa mkn ubat...good luck

klu jatuh nanti bangun sendiri....

MAPPIAU said...

vavavava akak dah cube test tulis kat situ tadi jadi la. camne eh nak buat ajorrr la yeh hihihihi (gedikss dah datang la nih :P)

anyway akak doakan apezs cepat sembuh okeh :)

~aYeeN & SuE~ said...

as salam.
skg ni musim demam ke..huhu..hope cpt sehat.
x bpe phm la cmne nk wt bnda tuh..:|

mR.sYaH said...

semoga cepat sembuh..

ch!natsu said...

get well soon.. =)

d_tieah said...

Semoga cepat sembuh ye..
Wah, kat klia ye?
Sorry, tak dpt nak dtg sbb kat swk..
Uwaaaaaa..

sicomot-comel said...

ST ape kabar??

p/s: Apesz,smoga cepat sembuh ye!

cik Ladies said...

1.0 : alor ksian nye dy . demam lg . meyh sni CL blasah antibodi yg lemah tu ..

2.0 : 3 lagu ? pnat tu .. 10 lgu la ,, balqis ? yeah !

3.0 : wau ! da mnjadi kotak scroll tu.. caya lah ..

p/s : buat elok2 ye . klu jtuh , jtuh trus . jgn bgun2 .amek pluang utk berehat smbil bring ..wakaka

mr.syazwan said...

sekarang musim

so tc k

=_=

SyafiqRidhwan said...

wah3. gud job bro :)

Siti Safiyyah said...

apezs oo apezs..mane kamu.. ;p

hawiz said...

fuyoo..apesz da wat status via tu..hebat2...

Amirrah Zawani said...

semoga cepat sembuh yea..

Anonymous said...

Ya, mungkin karena itu