About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Wednesday, January 12, 2011

|| Kasut Tumit Tinggi Dalam Rumah ||

Salam. Morning to all my friends in the world. Where ever u stay, I wish that u fine then. We will start today with smile and pray. Nobody can make us down, when we stay together. What!! stay together, ahakz. No no no no. I dont want it be. Get out from me!! You a so worst, dirty, horrible etc: "The morning apezs been fooling around". Anyway let get start now. Hye guy's/gurl'z, how you doing? Finally, thanks to God. Felling so fresh today, recovering after undergoing a less happy day.

Mak Ayah Atok Nenek aih eh! Nak berOmputih pula pepagi ni.. Macam tererkan, tunggang langgang terbalik terpesong semua ada dah tu. Malay speak sudehlah yea, melayu sejati katakan. Ahakz!! Tapi boleh ke tak speach yg apezs guna tu? Bape bintang nak kasi? Cepat kalau xckup 5 jangan panggil saya apezs lepas ni tau. Panggil Seo In Young okeh. Wooot Wooot's~ Sabar² jangan cepat melatah ye, bukan minta dipanggil sekarang tau. Tunggu bertahan hold stay down ye, itu nama perempuan okeh. Im a jantan lelaki tulen lagi bang ahakz.

Sesambil sarapan nasi lomak ngan sosej sambal, pepagi ni macam biasa saya menelaah paper online jap. Ternampak satu petikan online menyatakan ini : 'Seo In Young Obses Kasut Tinggi'. Hahaha itu pun dijadikan isu terhebatkan, pelik tapi BENAR. Kenapalah tak buat isu tentang. Kenapa kiterg suka berblog ke/ Kenapa apezs lebih kacak dari Bratt Pitt ka? *merepek sudah. Tapi yang peliknya, dia suka berkasut tumit tinggi ni di dalam rumah semasa memilih pakaian untuk keluar.

Hasih dah laa kasut tinggi nak mamposss!! Paling tinggi korang tahu berapa inch? 30" okeh, mampo? Saya tak mampooo ye, *eh! mmgla tak mampoo kan lelaki, lupa sekejap. Adehs nak cerita panjang² pon nanti korang maleh nak baca hehe.. Apo kato korang p terjah link ni tau, ada picture kasut lagi. Meih klik sini --> [pinky heal].

36 comments:

Siti Safiyyah said...

30"???bio betik apezs?? eh kejap so in young tu sape eh? artis ke?wahh gosippp,hahaha ;)

apezs shah said...

|S.S| Betik xde, papaya ada nak ke S.S hehe.. Artis lor. Artis korea nih hehe.. Gossip je keje S.S ni kan..:p

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

amboiii..gile hape tinggi2 ni wehhh~~

ishika si amoi ting-ting said...

peh ngeri hehehe

[z@ck] said...

gila ke apa minah ni? keciwi gila dalam rumah.hahaha

Siti Safiyyah said...

haha papaya?? lawak lorh apezs ni.. :P

kalo artis kenelah gosip sikit..haha tbe je..

apezs shah said...

|A.F.A| Dia tak gilerh u, dia mereng je ahakz....;)

apezs shah said...

|Ishika| Ngeri ke? Tak nak cuba?

apezs shah said...

|zack| Ahakz keciwi tu ape?
Entah minah ni nak masok book of record kot.

apezs shah said...

|S.S| Artis, alamak apezs bukan artis lor. tapi artistik jerk..;)

Joey said...

aku rasa aku tak mampu berkasut tinggi bagai sampai kat rumah..hahahaha


p/s misti aku terkedek2 macam runway challenge ANTM 15 kat conveyer belt tuh..hehehe

apezs shah said...

|Joey| Hahaha u tak mampooo ke? takpelaa cuba lagi k.. Oh baru tahu Joey yg misteri ni rupanya perempuan..;)

MAPPIAU said...

walauweeii 30"?? yang 1/2" ni pun akak tak terbawak inikan pulak 30"!! pitamsssss. hahaha

halamak tetiber pulak tercravy nasi lomak huhuhuhu

Ujang9897 said...

gilo..

apezs shah said...

|Mappiau| Kak sabau ya.. Nanti cubalaa, mana tahu boleh masok book of record... ;)

Sedap kak hehe...

apezs shah said...

|ujang| gilor? sape saya ke.. TIDAK!!

efa said...

waah2...pepagi ckp bi..ajor2 hikhik..adoi...gilo ka hapa tu...mencecah 30 sentimeter ish2...efa tak mampu kalau 2 ke 1 inci tu leh gagah hahaha ni...mampus tak mampu lagi ahahaha

::FAIZ FARISH:: said...

aku suka tgk awek yg pakai kasut tumit tinggi tapi pakai baju kurung. nampak sangat menawan..... suka sgt

apezs shah said...

|Efa| Hahaha.. Ajor ape efa? ahakz.. Cecah 30" tu kan. Haha mampos pon xboleh mampu lagi kata efa.. haish bahaya ni..:p

apezs shah said...

|Faiz| Wah suka awek yg berkasut tumit tinggi ke? pakai pula baju kurung ermmm boleh saya bayangkan.. Macam NICE>.;)

Ujang9897 said...

bro..gua dah tag lu..hehe..

buat la chat box..senang nk borak2

cik Ladies said...

wa ~~ 30 inci ?
ajak In Young gi men kat lumpur la .. huhu :)
tgok spe lagi terer jln ats lmpur .
sudah smxtinye cik Ladies *wahaha

apezs shah said...

|ujang| Wah cepat je tag ork hehe..
Insyallah saya join.. Thanks..

Weih saya da ada chat box la.. hehe.. mesti tak perasan ni..:p

apezs shah said...

|Cik LAdies| Kenapa cik ladies lak terer ni.. Kompius.. Oooh suka pakai heal yea..:p

julien hakym said...

cba apiesz amik gamba pkai kasot tinggi..wat ala artistik..sure hebat! :-)

Amirrah Zawani said...

30 inci??
mak aih... tak suka pakai kasut tinggi.. nanti jalan macam robot.. ahha!! :)

cik Ladies said...

apezs , boleyh la amek banner kesukaan tu :)

nora said...

pergh kagum nya sama itu Seo In Young, kalah model kot leh pakai kasut tinggi camtu

Joey said...

erk...bukan

bukan perempuan ler. Aduh..itu silap.

apezs shah said...

|Julien| Hah? Apezs yang pakai ke? mak aih biar betul.. jangan kata 30" okeh, mampoo je 51" ahakz..:p

apezs shah said...

|Amirah| 30" hah awak mampoo tak? Lor xsuka pula, mcm robot ke? aish xlaa.. Macam rapunzell je..;)

apezs shah said...

|Cik Ladies| ERk.. Okeh datang sekrg..;)

apezs shah said...

|Nora| Hehe tahu takpe u.. Nak try?

apezs shah said...

|Joey| bukan ke?
yelah tu, kantoi tau..;)

Joey said...

yer..saya bukan perempuan.

apezs shah said...

|Joey| Okeh... Ermmm sedikit kureng percaya ni..:p