About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Wednesday, January 12, 2011

|| Saya Nak Hadiah Hari Jadi dari YanaMIB ||




Pepagi punya malas nak wat keje laju-laju. Apezs gatai tangan nak JOIN contest dari tunang En Ujang ni. Contesting ni agak menarik walaupun hari jadi saya lambat lagi. Tapi tidak mengapa dan mengapa kerana saya tetap akan JOIN. Hanya sekadar suka suki saja. Siapa tahu tuah manusiakan?

Kepada yang nak join segmen ini silakan yea. Maklumat lebih lanjut, klik link yang bakal timbul ni, tengok nampak tak? Dah timbulkan? Tak nampak? Lor patutlaa belom sampai ajal lagi huruf tu. Meih klik --> [present or present]

jOm tErJah :-

2.0
Done with FOLLOW YanaMIB

3.0
Saya/I/أن/我/Je/मैं/나 ah sudah merepek disini. Saya mulakan dengan bismillah dan ucapan ribuan terima kasih diatas contest yang indah ini. Saya Nak Hadiah Hari Jadi dari YanaMIB kerana bila lagi saya akan dapat hadiah yang seindah org yang memberi. Tambahan pula ia dari seorang blogger. Tidak pernah menerima sebarang hadiah atau pemberian dari blogger lagi. Biasa join pun tak pernah menang haha.. *Part sedih ke ni?. 

Saya tidak kesah dengan pemberian atau kemenangan. Saya ingin menyertai hadiah yang diberikan. Tiada seutas rantai emas yang boleh menjalinkan pertalian antara rakan. Tiada sehektar benang emas boleh merapatkan 'tanah' dalam dunia blogger. Tiada titisan air mata emas yang dapat menjauhkan keakraban sesama blogger. Hanya yang pasti alunan peredaran yang dalam dunia blogger yang mampu mengenali/merapatkan lagi/mengutuhkan/memahami/mengetahui tentang rakan BLOGGER ini.

Saya Nak Hadiah Hari Jadi dari YanaMIB kerana atas keikhlasan yang diberikan lebih mulia. Lebih indah bila tangan yang memberi dari tangan yang menerima. Hadiah yang diberikan biar luput dek awan yang lalu, tidak sesekali luput dek kenanganku.

Cukup ke tu? Tapi kenapa sepertinya apezs lari dari tajuk ni. Kisah hadiah ke? Kisah persahabatan ni? Ampun, tak pandai nak menulis ni. Done with BANNER too. 

Nak taG 2 Org :-

miE 

18 comments:

ch!natsu said...

sweet..!! =)

Siti Safiyyah said...

apez ni mmg suke ayat puitis eh? owh lupe, kan awak suke tulis karangan mase kecik2..hehe ;) gudluck apezs..ade harapan tuu..huhu

p/s: ana(saya dlm bahse arab) tu kene tambah alif satu lg la apezs..alif nun alif..haa baru betul..hehe

Amirrah Zawani said...

hehe!! gud luck... :)

cik Ladies said...

bgus2x ! nk sertai la jgk ..

YanaMIB said...

wow siap bersandiwara..eh berpuitis..hehe..

terima kasih sudi join..all the best to you~ ^_^

man yusoef said...

hadiah ape?/..haha..blom ape2 lagi dah tnye hadiah

apezs shah said...

|chinatsu| Sweet? dekat mana rasa tu.ahakz..:p Thanks!

apezs shah said...

|S.S| Ahakz.. Katanya kan. Mana adalah, tak pandai pun tau. Masa kecik2 mana pulak tahu ni..:p Insyallah u.. Doa2kan k..

p/s : oh yeke, alamak silap la pulak.. Sorry.. Thanks tutor KBKA.

apezs shah said...

|Amirah|Insyallah harap2 ni..:) doa2kan tau..thanks.!

apezs shah said...

|Cik Ladies| Nak sertai juga ke? Nak apezs tag atau Cik Ladies nak join je hehe.. Ngat cik ladies dah join...;)

apezs shah said...

|YanaMIB| Hehe berpuitis ke? Hehe hopefully.. Thanks..;)

apezs shah said...

|Man| Tahu xpe, belom join nak tahu hadiah ni ahakz..:p

Cik Diana said...

Ouke.. thanks tag.. nnty bile dh siap infOrm.. hehe..

gud luck!

apezs shah said...

|cik diana| Hehe welcome ..

Boleh nanti inform yea.
saya tunggu.. Gudluck k.

MAPPIAU said...

waaahh!!! apezs ayat mantoppppp...hehehe

anwway good luck yea :)

apezs shah said...

|Mappiau| Hehe kak ayat mantop ke? Mandai jela..:p

Thanks hope so..;)

AMMAR YASIR said...

nak jugak hadiah tu

mie said...

uiihh!!
kalo sempat gue buat..
eheheee