About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Wednesday, January 26, 2011

|| mOrning amOus ||

Salam. Morning to all my friends whatever u do, dont think about the past. Wah apezs ko nasihat kat org bukan main lagi. Kena kat diri sendiri terkebil² nak menapak, haish gilerh la weih ko ni apezs. Saya tahu semua yg kamu cakap, cuma entah bila kena batang hidung sendiri susah pula nak bangkit dengan jayanya. TETAPI yg penting hidup mesti ENJOY. No more pain but happenies. Betul tak geng?
Jadi korang dah sarapan pagi ke? Sarap ape? me like usually lor, nasi goreng biasa bersama telor dadar. Kan sedap semua tu dimakan waktu pagi gini, tambah pula minum pagi dengan Hot Milo tuh.. All my paveret lah ahakz.. Today kerja kito semua macam biaso, busy² kan.

PERHATIAN : Nak minta sedikit perhatian dari korang yg singgah disini. Saya nak buat sedikit perubahan pada n3 saya . Iaitu saya ada ternampak sesetengah blogger dia punya n3 jika panjang akan jadi pendek selepas meletakkan istilah READ MORE/BACA LAGI dll. Jadi ada sesiapa dekat sini pakar dalam bab nak buat tutorial pasal tu? Boleh ajarkan apezs? Please ngat nak lebih show off my n3. PLEASE.. tQ sangat!

14 comments:

Lelaki Ini said...

morning!
MKN MEGI SEDAP SAJA!

arhhh!!!
boleh tak jgn buat yg read more tue..
susah la nak tekan2
leceh..
kalo boleh buka terus ada entry
tak payah tekan2 yg lain dah..
just pndangan!

apezs shah said...

|LI| morning.

ooops makan MAGIE SEDAP aje... Sedap juga tu.. haha.. kalau macamtu kan, masakkan utk apezs sekali.. ;)

Aits macamtu pulak?
Susah ke? Kalau saya letak read more like bila view home kan pjg entry yg lain. Jika klik tajuk yg asal je xdela read more dah kan.. ;)

shah-kayrul said...

aikk...sama la plak ngan LELAKI INI...aku pun melantak maggi gak pagi nie...hehehe

tak yah la letak read more tue...bosan la klu masuk blog yg nak kena tekan read more...takde read more senang sikit nak baca

apezs shah said...

|Shah| Salam

Oh sama ke.. Haish xkan laa dengan family pon makan magie je abg oi hehe..:p

Oh macamtu juga.. Nak sama juga dgn LI yea.. ermm kalau macamtu akan dipertimbangkan.. ;)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

apesz...patik rs x yah la buat menda cm tu..agak menggangu bg patik..patik slalu nye malas nk bc entry if blog org cm ade menda alah tu...cm take time lg nak bc...hadoiyai...

*hop pikir smula yee....

Siti Safiyyah said...

morning apezs.. ;)

dulu saya penah buat readmore ni tapi leceh la kalau nak bace entry..huhu

apezs shah said...

|A.F.A| Salam

Oh yeke? ase malas nak masok ke blog org yea? jadi kalau apezs nak letak banyak n3 takpe ke? sbb panjang kan.. ;)

*Insyallah saya akan fikirkan semula.

apezs shah said...

|S.S| Salam

Morning S.S..
Oh leceh juga ke? nampaknya apezs tak perlu buat jela kan.. yelah kalau dah ramai yg tentang ni.. ;)

mR.sYaH said...

aku xsarapan lagi... biasalah hidup membujang ni... xde yg nak jaga makan minum... haha.. aku mmg xreti bab read more tu.. lgpn aku kurang skit klu guna readmore tmbh2 time internet lembab..

apezs shah said...

|syah| salam

Oh kalau membujang ni mmg xmakan lagi la hehe.. Aku pon bujang gak.. Tapi dah makan weih hehe..

Oh yeke.. nampaknya mmg tak payah la langsaikan niat nak buat read more ni hehe.. ;)

Ujang9897 said...

bg aku takleh buat read more tue..sbb separuh org guna berukband berat nk loading...bagi aku la..,hehe

aleen aiden said...

xpayahla letak button read more 2...alin xsker..leceh..hu3

apezs shah said...

|ujang| Oh dia membuatkan blog tu berat yea? oritelah kalau macamtu.. ape boleh dikatokan lagi hehe.. orite thanks for respond.. ;)

apezs shah said...

|aleen| Hehe alolooo sabar ye.
apezs xbuat pon.. okeh2.. niat itu saya batal kan je..;) thanks k.