About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Thursday, January 27, 2011

|| Pagi yg Tension ||

Mendengar, merealisasikan, menuntut, melakukan dll..

WOIITTTTT!!!!
Mengong argh! Penat aku macamni, dah siap dan dah beri kelulusan. Aku pon dah tampal dan banyak pula komen ye. NOW nak suruh tambah sikit info, ape ni? Ngat aku xde kerja lain ke? Korang punya kerja tak siap, nak sabitkan aku punya kerja kenapa?

Poster tu dah siap tampal la, bukannya dalam pembikinan lagi. Korang tahu tak betapa teruknya nak buat POSTER tu. Bukan satu aku buat, sampai 4. Cuba korang buat and kiterg komen pula.

Penat weih! Lain kali korang tu buat kerja biar cepat, postkan info yg sebetolnya kepada staf sini. Kitergnya POSTER tu takde kena mengena lgsg hal korang ni. Betol buat org sakit hati pepagi ni. Maaf pada yg kena buat POSTER baru tu, aku dah malas nak ambil job tu dah. Design ni cukup setakat ni, aku masih ada job design utk yg lain pula. tu pun dalam proses FAHAM!!

p/s: sorry lepas geram jap haha..

20 comments:

hawiz said...

wooowoooo..sabar broo....rilek,.chilll...
tp mmg patot ko mrh pon..cm xder kejje lain nk wat kn..siot jer..klo aku..mmg maki giler r...ingt senang ker nk design2 nie...

sicomot-comel said...

hahaha..
Apesz sabar ye..

Nanti dah tak hensem dah bila idung kembang kuncup sebab marah..keh3

Amy Syaquena said...

sabar-sabar jangan tension2...

Siti Safiyyah said...

err..err..takut lak nk komen..ish3 nak larikkk lah..takutt ;p

apezs shah said...

|Hawiz| Insyallah tgh bersabar sahaja ni.. Malas la nak buat. Biar org lain la adjust sendiri..

apezs shah said...

|SCC| Hahaha macamtu pulak..

sampai kembang hhidung ke kalau marah... ada2 jelaaaa SCC ni..:p

apezs shah said...

|amy| Kak amy.. baik puan hehe..:p

apezs shah said...

|S.S| Hehe takot nak komen.. xkomen lagi kena hambat nie..:p

IMANSHAH said...

minum teh tarik dulu bro, kureng skit marah

MAPPIAU said...

woohaaaa sabar dik sabar, kang cepat altue kang huhuhu :P

apezs shah said...

|Shah| Hehe tambahkan tahap MARAH tu.. Saya tak minum Teh lor hehe....:p

apezs shah said...

|MAPPIAU| Hehe sabar je ni kak.. Mlas nak melayan kerenah birokrasi derang haha. cepat altue ke..ahakz.. ada2 je..:p

yatie's EPISODE said...

xpe2. sabar ye encik apezs. (;

cik Ladies said...

apezs , blasah je staf tu .. bngang giler kan semua keje kne bg kat apezs je .. ahahah .. nk ikut SS lari la ,, larikkk .. :p

niesz said...

ha a..suh dorg plak wat..tgk, senang ke x..hehe..

apezs shah said...

|yarie| Insyallah saya bersabar aje ni..;)

apezs shah said...

|CL| haha bukan staf lor.. tapi org atas... ahakz..:p

apezs shah said...

|Niesz| betol2... cuba buat tgk.. sakit kepala okeh kan kan..

SyedGraphiX said...

marah je apezs...sabar ea.. hehehe

Em's Family said...

once a while, lepas geram its fine :)
anyway, nak mintak tolong vote kan untuk akak untuk Friso Contest

Ok.. ini instruction dia..

1. Go to http://apps.facebook.com/flaunt-it/
2. Click ALLOW
3. Click VOTE NOW
4. Go to FLAUNT YOUR MOMENT
5. go to

http://apps.facebook.com/flaunt-it/moment_view.php?

id=10195&menu=gallery
6. Click VOTE..

or kalau nak tengok gambar sekali. boleh tengok dekat

http://malaysiagiveaway.blogspot.com/2011/01/i-appreciate-your-vote-for-friso.html

Kalau if you dont mind, boleh vote every 24 hours..

Once again.. Thanks yer
Kak Mira
www.emmira.blogspot.com