About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Thursday, January 27, 2011

|| REVIEW : Paksa atau Rela? ||

Diatas kebijaksanaan seorang yang telah meneka apezs bersarapan pagi ini. Dengan WAJIB nya saya ingin menebus kenyataan saya yg akan meREVIEW siapa yg dpt teka tepat ttg sarapan saya pada pagi ini.

Oleh itu ia terjatuh kepada salah seorang kaki blogger apezs. Nak tahu siapa ke? Jom tengok siapa yang tepat meneka dengan jayanya. Ada yang meneka tetapi kurang tepat sedikit, hampir² pon ada hehe.

Thanks sangat kepada yg sudi nak meneka ye :-

1

2

3

(maaf tuan tanah, picture ni copy kat 1malaysia. kat blog u, xleh copy hehe)



 Dengan ini S.S a.k.a Siti Safiyyah telah meneka dengan betulnya. Jawapannya nasi goreng + telor mata + milo. Haha katanya dia nampak sangat selalu kunjung ke sini. Mmg pon, selalu sangat terjah dan menyakat eden ni.

Naseb saya ni bukan pandai melatah, kalau tak macam² nti terkeluar. Haha.. Sedikit review ttg blog dia. Penulisan dia cantik, teratur, kemas. Blog masih suci kerana warna putih, gadget dia pon xbanyak tapi menarik. Loading jgn cakap ar, perghhhh mmg pon. Betul tu weih, eh! bukan lambat tapi laju. 

Cuma apezs kat opis ni xleh nampak jelas sgt blog dia kerana sini line dia block kalau ada yg da diblock ahakz. (pening² ayat tu.) Dia ni pengomen tegar juga laa. Pakar juga la dalam bab tutorial, follower? Fuhh ramai tu, kalah saya ni. Cik S.S bagi follower sikit haha.. Blog dia mmg kemas dan teratur.. Korang nak terjah tgk tak? Klik link tu [Siti Nusafiyyah]

p/s : jgn marah S.S, nama tu gurau jerk..:p

5 comments:

Siti Safiyyah said...

YES!! hahaha ;D tak kire kene rela jugak tau apezs..hehe

thanks apezs..blushing i kejap tau.. haha, ini kalo CL bace ni mesti dia jeles tahap dewa.. ;p

eh pandai2 jek buh name saya siti nusafiyyah..nama saya mane de nu..nk kene babap ni.. ;p

sicomot-comel said...

yeah..
dah terjah dia dah=D


p/s:apesz ! cube tgk btul2..SCC da tag kat GA larh. Erm,tgk kat entri 1st GA Pearl by Moon.

apezs shah said...

|S.S| Hahaha mmg rela lah.. aish!
Takot org tak rela lak..
Jeles ke CL? haish jangan jeles la.. xbaek2 tau hehe...

Erk saje mengatai nak letak..
xbaek babab org la..:p

apezs shah said...

|SCC| Dah terjah bagus,..
nanti jadi kawan karib la yea..;)

Erk heeh.. GA ke? Alamak...
JAp nak g tgk. ;)

efa said...

yeah tekaan SS mengena yey :) nk gi terjah blog dya :)