About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Wednesday, January 26, 2011

|| Pemilihan Gambar? ||

selamat petang korang semua. Ada yang tengah minum petang ke tu? Minum ape yea? Tak nak ke ajak apezs sekali? Orite tak nak laa kacau korang lama-lama just nak share something lagi hehe..

Takde tadi member cakap, derang mahukan siapa yang berkeyakinan yg boleh menjadi model. Hehe apezs pon gatai cakap kat dia nak join juga. Dia pun cakap la, boleh je. Wah apezs suka la dah org nak bagi kita join, yelah member ni pilih org yang pandai menggayakan je tau. Jadi apezs rasa 'tidak sesuai utk aku'. Dia dah ambil sedikit photo apezs, alamak padam muka apezs. Ermmm takpe kita tgk ajelah ape member saya cakap nanti haha..

p/s : Ok selamat menyambung minum petang balik ye korang. Thanks sudi baca hehe.. Saya nak sambung menari balik. Ahakz.

12 comments:

cik Ladies said...

pnat nye la apezs , dr td asyik duk menari je ..

http://www.ciktom.com/2010/11/tutorial-masukkan-coding-dalam-entry.html

link utk gi katbuat kotak scroll :)

sicomot-comel said...

ooo...nak model eh??

nak3 !!!
hahaha

E.d.Y said...

nak jadi model ke?huhu

apezs shah said...

|cik ladies| Hehe habis tu nak wat macamane kan... Sabar jela... ;)

apezs shah said...

|SCC| Hehehe.. nak ke?
ish :p

apezs shah said...

|EDY| saya model sambilan..;)

niesz said...

xpe apezs, mane tau ade rezki jd model nnti..ley jd mcm beckham..hehe..

updated entry: free2 kena maki ngan jpj

hysman said...

gewd luck....
moga berjaya der..
ade pakej jd model seswai...
nnt jln lupe jaga akhlak dan adab s muslim... wokeh beb..

sicomot-comel said...

apesz kena tag!!



Latest entry : Sayang,Nak Pegang Sikit Boleh??

mie said...

uih!!
nak jadi model..
minta sign dulu..
eheheheee

Siti Safiyyah said...

apezs,, jangan jadik model sua dalam dahlah yek wak..hehe ;p

MAPPIAU said...

wahhhh bakal modeh neh, nanti jangan lupe akak tauuu bile dah terkenal hikhikhikhik.