About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Thursday, January 27, 2011

|| Selamat Pagi Sayang ||

Salam. Morning boy and gurlz.. Blogger arini camane? Sehat ke? Ke ada yang sakit mata, tangan, tapak tangan, kaki, kepala ke. Yelah mana apezs tahu, kot kot ada yang bersukan sangat semalam ke kan.

What menu for this morning dear? Sodap ko. Kalau korang pandai ape saya sarapan arini? Cepat teka. Kalau betul saya nak buat review blog dia ni. Ahakz. Gituuu... Sambil² tu sila berikan pendapat anda tentang satu perkara ini :-
  • Apakah anda rasa tentang pengambilan Ketua AF9 yg bakal berlansung tidak lama lagi? Wajarkah 'dia' diambil untuk membentuk pelajar-pelajar Malaysia, memandangkan 'dia' seorang anak seni dari luar Malaysia. Siapakah yang wajar untuk memberikan jawapan kepada semua persoalan ini.

43 comments:

Siti Safiyyah said...

err..sape sayang tu? saya kah? haha kidding.. ;p

saya tau! apezs mesti makan nasi goreng dengan telur dadar kan? minum air milo betul tak? cepat2 review blog saya..hahaha ;)

eh eh sape bakal pengetua AF tu? adeh lama tak layan AF..best lg layan raja lawak kot..hehe

~aYeeN & SuE~ said...

nasik grg gan telur mata..keh2..btol ke..(blasah jek ni)

apezs shah said...

|S.S| Aiyooook gilerhkan... S.S macamane boleh tahu ni? Nak kena review blog awak la ni.. Haha bagi peluang kat org lain boleh x haha..:p

apezs shah said...

|Ayeen| Hehehe dah hampir tu...
Cuma kurang tepat lagi ni.... Thanks u teka.. ;)

*bagaimana dengan AF9?

ch!natsu said...

me fine tq.. huhu..
what about u?
hope chat jer ye.. =)

ala xsuke men teka2 nie..
biar org len jerla teka ye? huhu~

MAPPIAU said...

ape yang ko makan same la ape yang akak makan pagi nih ape kate cube ko teka ape akak makan dik pagi nih akekekekee ;P.

hurrmmm akak tak layan Af la dik, buhsan ehehehe. layan blog lagi bagus teeeeetttttttttttt hahaha :P

::..Dia daYa..:: said...

salam

Daya teka nasi lemak
ngan tea tarik
hihi

kurang minat dengan AF jadi tak dapat nak bagi pendapat

apezs shah said...

|chinatsu| Saya.. Uwaaaa demam lor.. Hish camne tah leh jadi camtu hehe.. kena hujan renyai semalam la ni..

xsuka main teka..
suka main kejar2 tak haha...:p

apezs shah said...

|MAPPIAU| Ah akak mmg mcmtu.. Saje je kan, surh org lak tekakan.. Akak makan nasi yg sedap dimakan dan sedap dilaburkan haha....:p

Pulak xsuka juga la ni.. hehe saya pon tapi just nak tahu kenapa boleh jadi camtu..:p

apezs shah said...

|Daya| Salam

Hehe tidak sama sekali la u.. I tak minum Teh...

Wah raminya xminat AF yea.. ;)

Biela Sapine said...

Sayang ? Auww. Hahaha
Selsema dan asyik terbersin. Haiyaa

Pengetua AF orang luar ?
Sangat tak setuju, dia lebih arif ke tentang dunia seni kita ?
Hurmm, confiuss

Siti Safiyyah said...

betul ke saya teka tu apezs?? see?? betapa saya selalu lepak sini sampai dah tau ape menu awak..sila terharu..hahaha ;p

apezs shah said...

|Biela| Haha kenapa terperanjat tu.. Lor kesianya dia.. Makan ubat yea.. Apezs pon sama demam gak ni..

Yes org luar.. Apezs pon xsetuju. Apa yg dia tahu yea.. Entahla bukan kes ttg dunia seni kita TAPI dah xde anak seni kita ke yg nak diambil.

apezs shah said...

|S.S| Betollah S.S hehe,... Mmg terharu okeh.. Pandai sangatlah awak ni..:p Terharu ni...

Siti Safiyyah said...

terharu2 jugak tapi mane review blog saya nih?? kan dah janji tadi?? ahakz ;p

apezs shah said...

|S.S| Oh yeke, kena buat juga yea.. Orite jap g saya buatkan... sy janji ye.. xde tulis la pulak..:p

efa said...

salam
sihat alhamdulilah,menu pagi dikala 5 pg dh makan huhu nasi berlaukkan daging merah+ubi kentang dan telur mata buat masak kicap :) efa posa la apezs..er tak taw nk teka apezs makan apa pg ni huhu..erk scc dh teka cukup la tu ekeke..pasal ketua AF9 tu entah la apasal ambil ahmad dhani tu kan?tak da dah ka org malaysia?ish tak fhm sudah ramai yg tak suka dya jd ketua..

Siti Safiyyah said...

ade lah apezs..kt perenggan kedua tu..huhuu apezs tipu yea..nak merajuk ah gini.. ;p

apezs shah said...

|efa| Salam

Alhamdulillah kalau sehat..
Wooo sedapnya makan pagi dia.. suka suka..

betol tu efa. kenapa leh jadi camtru yea.. derang ni buta ke.. hish!

apezs shah said...

|S.S| Erk alamak kantoi..:p

~aYeeN & SuE~ said...

alah x tepat erk..??hoho..xpe2.x bosan ke ari2 menu sme.

af9?hurm..wajar ke x bkn isu,jnji org tu mmpu pikul tgjwb tue n ada kelainan..dgr2 cik epal nk join..huhu..sore dia sdp..:)

apezs shah said...

|ayeen| Oh yeke? Cik Epal nak join? Wah mesti kena sokong dia ni...;) kan kan... kelainan? cuma ape nanti anak seni malaysia cakap?? sape pulak n ak jawab? tak bosan kerana saya ni tak boleh makan sebarangan hehe..

~aYeeN & SuE~ said...

huhu..cbe bce blog cik epal.xtau la seyes dia nk msuk ke x..hehe..u xnk msuk ke.season last tu..=P

yela wak.klu jemput artis hollywood jd pengetua msti rmai suka kn,ni sme jgk cuma dr seberang,..keh2..(mcm upah jurulatih bola import)

Anonymous said...

search engine ranking tips seo help backlinks quality backlinks

Anonymous said...

I’m curious to find out what blog platform you are utilizing? I’m experiencing some small security problems with my latest blog and I would like to find something more safe. Do you have any solutions? http://lovemypayday.com/Payday-Loans/CA/El-Monte/

Anonymous said...

Almost three years ago, my old computer had many bad viruses and bad pop-ups. I have some files left on that computer and I did not see them for almost three years ago. I wonder I will like to see my old files again that I can connect to my new computer to old computer. That is problem that I am afraid which bad viruses will come to my new one from old one. Please let me know how I can get my old files move from my old computer to my new computer without bring bad viruses to my new one?. http://lovemypayday.com/Payday-Loans/NJ/Hackettstown/

Anonymous said...

How much can cash advance lenders charge? http://lovemypayday.com/Payday-Loans/KY/Russell/

Anonymous said...

They may have Over Paid you the week before (?) as well as the only way they're able to balance the books would be to say it turned out the repayment of the cash advance. Talk towards the accounting people in the office. . . Good luck. http://lovemypayday.com/Payday-Loans/TX/Monahans/ Finding a primary lender for pay day loans means you'll need can slips revitalize their lives effortlessly. The money is sent overnight on the customer's bank expenditures that crops up certainly with the end in the day. By law you can contact these companies and enquire of for a usual, next command Loans monetary to the people, cost payday cash advances? Are a United Kingdom city dweller an is pioneer report to see what run-down issues and apply for these plans. These loans are convenient and fast that provides customers acquired the is usually to banks or financial institutes to fetch for loan.

Anonymous said...

sayaphalusinasi.blogspot.com Payday Loans FL Marco-Island Satu dapat membayar keluarga Anda dan kekuasaan tagihan , yang pasti untuk mendapatkan modifikasi kecil Anda properti dilakukan , bisa mengirim mobil untuk pekerjaan perbaikan Anda , mungkin akan menghabiskan uang untuk biaya anak , membayar tagihan medis dll

Anonymous said...

sayaphalusinasi.blogspot.com why not look here Ketika cek yang seharusnya berada di dalam email serta surat kejang pengembalian melalui IRS adalah satu-satunya untuk muncul , sudah tiba saatnya untuk muncul kembali dan menemukan apa utang pemerintah tinggal dibayar

Anonymous said...

sayaphalusinasi.blogspot.com try these out Presiden Clinton adalah 8 tahun satunya amerika serikat telah hidup melalui mana kita tidak berperang dan semua orang memiliki pekerjaan mereka dan juga stabilitas keuangan dan kesehatan di negara ini adalah off unggul daripada presiden sebelumnya

Anonymous said...

sayaphalusinasi.blogspot.com sneak a peek at this site Aku tidak keberatan karena aku telah ibu rumah tangga dan ibu untuk banyak tahun

Anonymous said...

sayaphalusinasi.blogspot.com recommended reading Setelah proses pendaftaran selesai , cek bisa dinegosiasikan dengan as- dasar yang diperlukan untuk biaya -

Anonymous said...

sayaphalusinasi.blogspot.com sites Jika Anda mungkin longgar bervariasi dari sekitar $ 1 melanggar tergeletak di sekitar atau di bantal sofa mengumpulkan dan memasukkannya ke dalam celengan

Anonymous said...

sayaphalusinasi.blogspot.com useful source Dia mungkin ingin sebagian di deposito ditempatkan dalam banknya memeriksa rekening , fraksi lain disimpan langsung ke rekening tabungan bersama dengan sisa kas

Anonymous said...

sayaphalusinasi.blogspot.com basics Pengguna dapat menikmati dalam buku terlaris banyak e - buku dari Apple i - toko Buku u0026 maka Anda tidak perlu berdiri dalam antrian untuk mendapatkan buku-buku populer sekarang

Anonymous said...

sayaphalusinasi.blogspot.com look at here now Selain itu , mereka mampu menahan dana sub terpisah dengan tema yang sedikit berbeda yang akan sesuai dengan investor yang berbeda

Anonymous said...

sayaphalusinasi.blogspot.com my response Bantuan - Bila yang Anda beli ini One Day swing Program Perdagangan , hadiah lain datang di jalan Anda

Anonymous said...

sayaphalusinasi.blogspot.com discover more here Akhirnya , beberapa bank tidak diasuransikan dengan Federal Deposit Insurance Corporation atau National Credit Union Administration ( NCUA )

Anonymous said...

Howdy! I simply would like to offer you a big thumbs up for the excellent info you've got here on this post. I'll be coming back to your website for more soon.

[url=http://onlinepokiesking4u.com]pokies online[/url]

Anonymous said...

Hello there! I simply wish to give you a big thumbs up for the excellent info you've got here on this post. I'll be returning to your website for more soon.

[url=http://xrumergeek.com]homepage[/url]

Anonymous said...

You are so awesome! I don't think I have read something like that before. So nice to find another person with a few unique thoughts on this issue. Really.. thank you for starting this up. This web site is one thing that's needed on the internet, someone with some originality!

[url=http://truebluepokies4u.com]more information[/url]

Anonymous said...

I'm very pleased to find this page. I wanted to thank you for ones time for this fantastic read!! I definitely liked every little bit of it and i also have you saved as a favorite to look at new stuff on your website.

[url=http://pokiesportal4u.com]pokies real money[/url]