About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Monday, February 28, 2011

|| Check Your Summons Here ||


Entry walaupun pendek je. Tapi 'berguna' kepada semua yg memilik lesen utk memakai kereta mahupun motosikal. Dah g klik link yg I kasi, check saman anda. Ada org cakap check lepas-lepas mcm xbetol. ada yg cakap server ada yg xupdated kita punya summons. Jadi tgk ape lagi, dah g klik dan masukkan IC je. Kalau "berguna" cakap k.



http://reloadmaster.webs.com/JPJ.htm?pw1=861124386465

10 comments:

Siti Safiyyah said...

apeeeezzsssss!

geram btol la. org dah la tengah siyes ni nak cek saman. alih2 bile buka kua ni..

Anda mempunyai 3 saman seperti di bawah:

Jenis saman---------------------------Nilai Saman

1. Langgar tiang lampu merah----------RM300.00

2. Langgar plus toll plaza---------------RM399.00

3. Langgar anak dara orang------------RM5000.00

-- Anda dikehendaki membayar saman ini sbl hujung bulan nie dimana2 counter terdekat atau bayar kat saya --


grr! nak kene ikat kat pokok taugeh apezs ni..;p

apezs shah said...

|SS| Haha jangan marah, apezs melawak je. Bukan ape kan, saje nak hiburkan hati. kehkeh!!

c-tea said...

apa ini??apezs nie bikin ct panas jer tau...ekon pon dah terbakar nie...ct piat telinge kang tau lah...

mano nak carik 6 ribu nie...mintak apizs boleh??hahaha

apezs shah said...

|ctea| hahah sabau2.. bawa betendang eh bertenang.. apezs pon terkan.. a;aaa 6 k kan senang utk ctea haha..:p

Elin said...

Adoila.. ku telah tertipu...... akak tak sampai ati nak langgar katak la apesz..

aleen aiden said...

naek tren je lah kompem xkene saman.wi3

Pearl Kaz said...

hahaha.. dah terbace comment dulu seblum click... x jd surprise.. hahaha... dush dush!

nways cik siti, nak check saman, secara serius, boleh masuk myeg... :)

~aYeeN & SuE~ said...

ahaha..ni penah men gak...langgar itik,anak ayam,lembu pon kne saman ek..cepat2,nk bayar ni..bayar kt apis ek??:P

zati embong said...

haha,mujur jat g baca cmment dulu b4 klik,plus kalau x dgn jat2 terkena ni.

Edy Zaidi said...

haha..siot..

p/s : jgn lupa vote my slogan..step seperti untuk vote ada di bawah benner blog saya...terima kasih...:)