About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Monday, February 28, 2011

|| Mood Takde Blog.. Missing U ||

Klik kasi besar!!
yg jelas terjadi.




Mood takde langsung hari ni. Entah la pergi mana ia, ku jua tidak ketemu. Sudah penat ku jejak, sudah penat ku pantau tetap juga tidak mampu untuk kutemuinya. Blog pulak sudah buat hal, kenapa entah la. Takkan nak kena buat blog baru?

Dah jadi mcmtu juga seperti apezs punya blog yg lama. Ada tak sesiapa dekat sini tahu pasal hal ni? Boleh apezs lakukan terbaek utk my blog kan hehe.*xde mood pon leh gelak, ke fake je?. Dah aaaa missing someOne but WHO??
**tunggu keputusan CONTEST HEADER APEZS okeh. **

10 comments:

Siti Safiyyah said...

apezs follow dari dashboard ke? bukan ke pegi kat blog orang tu pastu tekan follow?

c-tea said...

ct blom jadi mcm tu lagi...tp eloklah untuk unfollow mane2 blog yang dah lame xupdate

niesz said...

niesz pnh jd mcm tu..huhu..tapi nnti ok sendiri..lupe lak ape yg niesz godek2 kt ctu..

ch!natsu said...

huu btol kata niesz tuh.. rsnya nnti dia ok blk kot..

bunga said...

xpe xde mood kita gelak..sbb kita akan wak org lain gelak..bila kita sedh kita tanpa sedar buat seseorang juga sedih kan..:)

.:rizaL:. said...

alaaaaaaaa..rileks bro...

efa said...

apezs boleh printscreen smpai bwah tak?nk tgk yg bwh boleh? apezs printscreen sekerat tak leh nk tgk smpai bwah ah..efa tak nah jd cmtu tp lain tp ok bila tekan add dan cancel blik pastu akan ok blik..

efa said...

apezs trai tekan add yg kt bwh sekali tu pastu cancel jgn add plak then trai sign out pastu on balik trai tgk tunggu beberapa minit pastu on blik blog tu.tgk ok tak balik erk

Si DauN CeRi said...

hurmm... pnah gak jadi camtu.. tapi, kalau kite follow kat blog org tu, takde masalah pulak.. so biasanya sy pg follow kat page blog org yg sy nak follow tu..hihi

sicomot-comel said...

don't be xde mood...

cube try benda2 yg dorg ckp tu,,

SCC xpenah kena,jd xtaw nak kate camner..huhu


p/s: apesz,SCC dah tukar header yg SCC nak submit tu..SCC tukar gmbar header je,yg laen mls nk ubah..hehe