About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Monday, February 21, 2011

|| GiveAway EdY : KATA KAU! ||

Tanpa segan silu abg shah telah TAG apezs bagi n3 beliau untuk menyertai GiveAway EDY : KATA KAU!. *jgn marah abg shah lawak je

Jadi apezs ape lagi nak JOIN ini GiveAway lah.. Mana tahu rezeki saya ke kan.. Insyallah.. JOM :-

1.0
~Done~



2.0
|| Bawa Ku Pergi Ke Jalan Indah Bersama ||

~Pergh!! Susah gilerh nak fikir part CAPTION tu. Macam nak keluar segala sel-sel otak ni haha.. Tapi takpe eden dah pon siapkan .. Itulah yg termampu je. Lawak atau sebaliknya tak kesah la haha.~

3.0


~ nama baru ke ni S.S? ~


Okeh apezs dah settle untuk GiveAway ni.. So kepada sesiapa yang nak JOIN kan.. Boleh la klik sini [ugly ke]. korang kena jenguk juga sbb hadiah dia giler² punya menarik hokeh~ 

SEMOGA BERJAYA

10 comments:

Siti Safiyyah said...

ok baru jumpe..wahh rajin bebenau bro edy ni buat giveaway..heh btw, thanks nanti SS buat..;)

*mane emailnye?

Biela Sapine said...

HAHA. TERKELUAR SEL SEL OTAK WOO

Edy Zaidi said...

Thanks sudi join giveaway ni...tunggu keputusannya nnt k...hope ada tuah menang rayban tu...good luck

apezs shah said...

|S.S| Hehe itulah rajinkan Bro Edy ni... SO ape lagi jangan xJOIN yea SS..

apezs shah said...

|Biela| Haha jangan ketawa..
Tapikan ni ketawa utk my caption ke @ yg entry ni haha.. comfius la..:p

apezs shah said...

|Edy| Bro thanks menerima penyertaan ini. Insyallah nti saya akan nantikan keputusannya hehe.. ;)

shah-kayrul said...

cepat betul al ko join erk....dah g kutip balik sel2 otak ko tue...hehehhe

apezs shah said...

|abg shah| Wah wahhh kena cari balik ke? tapi kecik2 xnampak dah kat mana hehe..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

haahah...lawak2..ngn smaph pon bole jd ek..

gudluck yee..

Ina said...

As Salam..gud luck ye
http://inanazir.blogspot.com