About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Monday, February 28, 2011

|| Justin Bieber Menjerit Kerana Rambut ||


LOS ANGELES - Penyanyi terkenal yang berusia 16 tahun tetapi kini merupakan seorang jutawan, Justin Bieber menjerit bagi meminta seorang hos program perbualan The Talk supaya jangan menyentuh rambutnya, lapor sebuah akhbar semalam.

Bieber menjerit: "Jangan, jangan, jangan. Jangan sentuh rambut saya."

Penyanyi lagu Baby itu membuat permintaan itu dengan spontan semasa hos program tersebut, Holly Robinson Peete cuba mengangkat topi besbol Bieber.

Kelakuan penyanyi itu bukanlah sesuatu yang mengejutkan kerana dia telah memotong rambutnya pada minggu lalu untuk dilelong dalam satu majlis amal.

Sebelum ini Bieber pernah tampil dalam majlis bual bicara yang dihoskan Ellen DeGeneres.

Penyanyi itu menunjukkan beberapa helaian rambutnya yang telah dipotong yang disimpan dalam sebuah bekas untuk dilihat oleh hos tersebut. - KOSMO

*****

Perghhh bayangkan Bieber punya rambut pon boleh jadi lelongan yea. kalau rambut apezs jgn cakap nak lelong, bagi free pon xnak. Kang ada yg sumpah seranah aje haha.. Bagus lucky budak Bieber ni. Tahniah utk dia!!

17 comments:

sicomot-comel said...

hahaha..
rambut SCC pown bg kucing pun dijelirkan lidah kt kita plak..keh3..

apesz,,cuba bg rambut apesz tu kat org yg botak ..keh3

c-tea said...

hahaha...rambut dah mcm emas dahkan bieber tu...berharga tol

apezs shah said...

|SCC| hahah apelaa SCC ni..
kalau bagi kat org mcmtu, alamatnya mmg apezs botak jg sbb kena marah tarik rambut apezs sampai habis haha..:p

apezs shah said...

|cTea| yes mcm emas kan walaupon warna emas rambutnya hehe..

MIZZ SUE said...

amboi..rambut nak lelong..haiii..beruntungnye

apezs shah said...

|Sue| haha tahu takpe, ase mcm dunia dia yg punya haha..

d_tieah said...

Perghhh..
Rambut dia pun laku????????
Entah2 kalo dia lelong bulu pun laku gak kot..
Hahahaha..

Entry Terbaru: Ketahui Apa Yang Berlaku Di Tahun Kelahiran Anda

apezs shah said...

|d_tieah| haha sakannya.. bulu pon leh jual ke :p

::FAIZ FARISH:: said...

hebat btl... rmbut pun blh lelong

Amy Syaquena said...

amboi rambut pun berharga macam emas na.. kalau rambut akak jangan kata nak jual kasi free pun orang tak nak huhuh

qaseh johanna said...

amboi..nak sedekah kat sape la rambut apezs tu kan..

rasenye kpale die ade kudis kot..tu yang xbg org lain pegang tu..
hehe..

Azie Azra said...

haih.jutawan betul la die ni. rambut pun boleh dibuat amal.hehe

Biela Sapine said...

Berapa harga rambut Justin Bieber tu ? haha

ch!natsu said...

seyes? fanatik sgguh peminat dia smpai rmbut pun nak.. huhu~

mR.sYaH said...

kena buat rambut mcm justin bieber kot.. kah3..

niesz said...

dahsat!haha..rmbut pun ley laku..

Si DauN CeRi said...

umang aii... rambut pon bole lelong2 ke?? manusia skang dah gile ke ape..haha tp kire die sgt untung la..jgn2 sok gigi die tercabut pon org berebut..kikiki