About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Monday, February 28, 2011

|| Pagian Indah Tak? ||


Assalamualaikum W.B.T

Apa kHabar korang weih.. Rindu banget sih!! Sudeh makan belom? Macamane dengan hari cuti korang? Perghh for me busy banget.. Rumah dah 3 minggu tak berkemas, sepahnya rasa. Bila la boleh mengemas rumah ni, balik kerja ada kerja lain. Bila weekend ada keje luar lagi, hbs bila nak settle niah!

Semalam penat seharian mengewang kat KL (TS,Sg.Wang,Lowyat BB). Ada meeting utk modeling² dan planing for next program. Habisla mggu depan dah start pulak tu, hbs bila nak kemas umah ni. Citss harus amik cuti haha..

Tak payah cakap banyak jom la kita g sarapan pagi untuk kesejahteraan perot dan minda haha.

7 comments:

shah-kayrul said...

Selamat pagi apezs..

Ko pun merwang ke Sg wang dan Lowyat gak ker...aku pun ukur2 bangunan kat sana gak...cam mana lah tak terserempak pulak...hehehehhe

apezs shah said...

|abg shah| salam..
Entah apezs pon xtahu kenapa xjumpa haha.. mungkin apezs invisble kot kahkah.. Selamat Pagi.

Siti Safiyyah said...

erkk sarapan pagi utk kesejateraan perut dan minda?? hahaha apezs ni buat lawak lak dia..;p apezs p amek maid la kemas2 umah..takpon cari bini kan senang..ade gak yg tolong kemaskan..haa ade macam mama apezs tak bebel ni?? ;p

p/s: thanks join bloglist SS..nak terharu boleh?? ;) ehh kulir tu saje nak gurau2 la..haha

apezs shah said...

|SS| Haha mmg dah kalah mak apezs pon.. adehs SS ni, tak mau laa wat mcmtu.. nak buat sdri jelaa haa..:p

Siti Safiyyah said...

hehe, apezs contest header tu dah tamat eh? bile nak umum pemenangnye? sibok gak nak tau walaupun tak join..hahaha

apezs shah said...

|SS| nanti malam apezs akan semak yg berkenan.. dan esok akan diumumkan.. hari ni xsempat nak semak. hehe...

Siti Safiyyah said...

jap tau apezs..nak tanye dekat geng2 BCR jap..tapi masalahnye macam mana eh? nanti ss tanye kat diaorg..