About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Friday, February 25, 2011

|| mOrgen AmiOs ||


Assalamualaikum W.B.T

*tajuk tah ape² la pagi ni haha. Hey korang, sehat? Hidup perlu ceria betol tak? Kalau tak ceria, nti apa yang kita suka dah hilang minatkan. Pepagi ni apa yg perlu kita buat? Yes betul tu cik kiah..

Kita kena pergi sarapan dulu. Ada sesiapa yang pagi² tak ambil sarapan? Sarapan itu penting utk kesihatan kerana ia bagi mencerdaskan minda dan otot-otot dan sel-sel badan. *see saya nak bebel ke ni haha..

oklah jom g sarapan. Pjg² ni tak boleh sangatkan haha. Nasi Goreng Kg. beserta Milo Panas. Layannnnn!!!

13 comments:

zati embong said...

jat x breakfast..seput x berapa sedap.nk kena jaga elok2 O.o

apezs shah said...

|Jat| Salam

Lor tak breakfest sbb seput xsedap?? seput tu ape jat hehe.. perot ke??

Amy Syaquena said...

dah breakfast dah semoga apezs sihat2 juga ye!.. amboi havvynya dia breakfast...

apezs shah said...

|kak amy| Insyallah apezs sehat aje.. kak makan ape tu.. heavy ke kak? mmg suka heavy waktu pg..

SyedGraphiX said...

ape maksud tajuk tu

YanaMIB said...

breakfast terbaekk..tgh ngidam nk ns lemak..sob sob..dh lama x mkn ns lemak..huhu~

apezs shah said...

|syed| mksdnya pagi kekasih..hehe*tah betol ke tak.

apezs shah said...

|YanaMIB| hehe best kan..
nasi lemak xsuka.. jd kenapa xcari nasi lemak..

MIZZ SUE said...

xmkn lg...huhu..tggu lunch jer

apezs shah said...

|sue| oh kiranya nak brunch la ni.. okeh2..;)

d_tieah said...

Pagi tadi aku mkn rotipaun dgn tuna jek..
So simple dan sekarang aku rasa sangat lapo..
Nak balik umah...... Jumaat waktu lunch sgt panjang! Best..

Entry Terbaru: Tuan Direktor! Pilih Kasih Eh!!

apezs shah said...

|d_hatie| bagus2... baliklaa umah amsak yea..

niesz said...

sedap nye!nk ckit..hehe..