About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Wednesday, March 16, 2011

|| Ada Orang Review Jelousios Tau ||

*STIKY POST FOR 2 DAY'S


Haha nak ketawa/menangis/sebak/meraung/menjerit @ ape yea? Tolong apezs dah tau nak cakap ape ni. Asenya nak menjerit laaa.. Boleh x ni korang?

0.1
TENGKU ASHRAN

Dia buat review ttg blog Sayap Halusinasi Apezs. Bila dia buat? Hah apezs sendiri tak tahu bila. Sebabnya saya tidak diinformkan olehnya. Tetapi saya telah mengetahui melalui blog Abg Shah Salju. Terperanjat juga la mula² kerana ingat utk Abg Shah Salju je. Klik blog Tengku Ashran *TERBELIAK* biji mata sebab saya pon ada sekali. Perghh!! Tak tahan tajuk dia Prince Charming tu. So anyway my dear friends. I would like to say thanks a lot from my bottom heart. I know u are the nice persons, keep it up. Don't care about ur mr/miss anouys, their are jelous with u. So what can I say, hope u enjoy with BLOG WORLD. Peace No War ahakz!! Jangan lupa klik banner tu, to JUMP the Tengku Ashran Blog okeh korang.





0.2
JOM KLIK BLOG

  Uwaaaa terharu habisla. persons yg ke-2 buat review utk blog Sayap Halusinasi Apezs. Uol's mampoo? Haha takde gurau je. Nama blog ni JOM KLIK BLOG dan nama tuan tanah yg selalu dia gunakan adalah AMMAR. And his too, dont tell me about this review. But naseb saya baek coz entrynya dah termasok dalam listing new saya. Jadi leh tengok dengan easy sikitkan. Cuma tak sangka yg entry baru dia berkisarkan blog saya dengan my little sweet box si danbo tu. Ngat dia tuju kat sape, baca punya baca utk APEZS laa. Haha mmg terkejut kera dah kali ke-2 ni. And what else I can say to my freinds, thanks a lot for this honor. This thanks from me and my little danbo :) Pelok ketat² balik. Korang jangan lupa terjah blog AMMAR tau, klik je banner tu :>


***********************************************************************

Panjang tak entry saya kali ini? haha but that to all my friends to okeh. I Love uol's, that true not fake from me. Tak lama lagi dah nak 400 followers dalam masa hmpir nak masuk 2 bulan ni berblogging. Alhamdulillah thanks korang! Nti jgn lupa klik HB HALUSINASI, nti pasti apezs click korangnya balik.



29 comments:

ijam ismail said...

wah seronok nye..hehe
tahniah2..
kami nk jugakkkkk...
ngeeeee
=)

apezs shah said...

|ijam| Hehe nak juga yea?
boleh2, rajin2 dtg blog dan komen.
pasti saya cari siapa yg betuah
pulak hehe.. Lawak je..:p Insyallah!

My Little Diary said...

wow! bestnya blog apezs ada org buat review...

efa said...

waah syoknya ada org review blog ngee waah2 femes la skrg huhu tahniah :)

apezs shah said...

|MLD| Alhamdulillah rezeki kita kan.
Insyallah pasni MLD pon akan ada org review...

apezs shah said...

|efa| Hehe xdelaa femes.
mandai je efa kan...:p
Thanks!!

bunga said...

wah..taniah2..

apezs shah said...

|bunga| Thanks so much..:)

-aqmalazmi- said...

wahhh femous femous femous.. heeeee :D

apezs shah said...

|aqmal| Haha mana ada femes la..
hish mandai betol dia..:p

Si DauN CeRi said...

wah2.. tahniah kat apezs.. tu tandanya org appreciate penulisan awk.. pape pon, slamat maju jaya ye..



p/s; sy rs nak nangis plak dgr bunyi ujan dgn background music blog mn ntah sy tgh blogwalking niha.. cmne ntah bole matching..he3

apezs shah said...

|SDC| Thanks yea..
Itulah alhamdulillah..
terima kasih kepada semua jg..:)

*eh perli yea haha..:p

Si DauN CeRi said...

wuwwuwuuu.. siryes tak perli..

apezs shah said...

|SDC| Hehe okeh2...

Fara said...

wah..tahniah apezs..dh ramai followers..jelesnyer akak..makin macho ko nie apez ehh..hehehhe

apezs shah said...

|fara| Hehe terima kasih kak..
Jeles nape, biasa2 je kak..
haha makin macho? akak kenal saya ke?

tengku ashran said...

hohoo..u're a nice guy..x salah kan kita appreciate member alam maya ,right?
thanks support me!

sekamar rindu said...

salam...

wah bestnya....:)))

tengku ashran said...

salam brader,
ada tagged utk anda^_^

shahjiehan said...

bestnya ade org review!!!

aleen aiden said...

alaa...mencikla..xde sape pon nak review blog xkencang alin 2...hu3 :P

i am S!L4H.. said...

owhh tahniah kepada anda.
*bunyi wisel* erkkk~

bru 2 bln berblog? cayalahhhh

Amy Syaquena said...

wah bestnya blog adik ada orang buat review , blog akak bila la orang nak buat review erk hehehe...

wany said...

haa ni jeles ni. hehe

congrats !! nak bagi bunga api boom boom bomm !!

SyedGraphiX said...

waaa..bestnye direview

IMANSHAH said...

love u too..hehe

Edy Zaidi said...

400 followers dalam masa 2 bulan?pergghh...mantap tu

d_tieah said...

Best.. Aku rasa aku baru di review oleh seorang blogger je.. Yang sebut sikit2 dalam entry tu adelah.. Biaselah je benda tu.. Tapi hargai jugak lah..


Entry Terbaru 1 : Sudah Tertulis Dalam Al-Quran Tentang Musibah Di Jepun
Entry Terbaru 2 : Malaysia Selamat Dan Jangan Percaya SMS Kesan Radiasi

niesz said...

wow!femes nye apezs, murah rezeki nie..ehe..keep blogging ya..