About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Wednesday, March 16, 2011

|| Geram Aku Tak Tahu Dah ||



apa nak jadi ni boss,

aku dah tak larat layan kerenah ko.

aku dah penat/ fed up/ benci/ nak sumpah seranah je.

kenapa ko suka sangat suruh aku buat keje 2 3 kali.

kenapa laa kalau setiap kali ko suruh buat keje tu

fikirlaa 2 atau 3 kali dulu. kan sekarang aku kena buat lain.

benda yang sama aku kena cari balik. ko tau tak aku dah malas

gilerh la buat keje mcm ni. nak je suruh

orang lain pulak buat.


23 comments:

lionteen said...

marahnye... sabar2..

nub said...

pez,hang pukoi jaa. harhar

c-tea said...

sabar lah apezs....rileks lah...kan kawan-kawan blogger ramai..kat sini ramai boleh bantu apezs....hehehe...bantuan semangat..jangan cepat mengeluh tau..nanti kite rasa down

apezs shah said...

|lionteen| mmg marah hbs u.
penat laa asik mcmni.

apezs shah said...

|nub| xde nak pukul.
tembak jo haha..

apezs shah said...

|c-tea| apezs mmg relaks kalau x apezs dah malas nak buat ape pon c-tea. yea bantuan semangat saya tau tu. cuma saya yg xlrat ni layan kerenahnya. mmg dah down pon.

sham-inn said...

bg bos ko bc post niey.. hehe...

apezs shah said...

|sham| haish kalau nak suruh dia
bac apost ni. better aku cakap
depan2..!!

Ezay Hadry said...

sabor je..next time kalau die suh wat keje lagi, ko wat terus 2, 3 keje tu..terlopong die..haha

apezs shah said...

|ezay| haish masalahnya benda yg sama kena buat. haha malas habis lor.

Lelaki Ini said...

sabaq na!!!

Elin said...

adakah boss itu?? sabar yer apesz.. biasala kita hanya yang menurut perintah..

apezs shah said...

|LI| Yes baek boss..

apezs shah said...

|kak fareen| Yerp boss itula siapa
lagi kak.. tension habis ni!

Amy Syaquena said...

dik sabor dik jangan marah2...

apezs shah said...

|kak amy| yelah saya tgh bersabar je la ni kak... :(

:.nick.: said...

hoh sabo jerk la walaopom dah naik bebulu...hahha

apezs shah said...

|kak nick| mmg habis sabar la ni.
naik bulu ke naik tocang ke.
penat doh. ni mls2 je buat.

tengku ashran said...

sabar brader..^_^

cik sakdi said...

incik apez.. ape kate anda bagi link entry ni kat bos anda? kekekeh

d_tieah said...

Sabo ek.. Jom kite bako.. Kite bako.. Hahahaha..


Entry Terbaru 1 : Sudah Tertulis Dalam Al-Quran Tentang Musibah Di Jepun
Entry Terbaru 2 : Malaysia Selamat Dan Jangan Percaya SMS Kesan Radiasi

AZRUL AZMI said...

hahaha... boleh pulak marah kat boss dalam blog... btul jugak rather than simpan dalam hati... bagus2... bila2 tu kalu dia suruh buat keje tanya dulu... ayatnya " adakah saya kena buat keje ni untuk kali kedua atau ketiga?" hahaaa....

qaseh johanna said...

boss ni memang suke camtu kan apezs...sakitkan ati je..