About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Thursday, March 10, 2011

|| Ku Punya Idaman Juga ||


Sesaja gatai nak letak picture ni. Untuk tatapan je, info ttgnya apezs xdela tahu sangat. Just tak tahu kenapa suka tgk kereta yang ni. Mcm pelik tapi real la kan. Sorry geng.


19 comments:

d_tieah said...

Aku suka BMW.. Kau tahu tak asal BMW ni mahal giler??????????????



Entry Terbaru : Keluhan Rakyat Malaysia Terhadap Stesen Televisyen

apezs shah said...

|d_tieah| Tak tahu.. Kenapa??

Azie Azra said...

real?seriously?waaaaa.kena kawen ngan jutawan baru dpt satu ni.hehehhe

shah-kayrul said...

gempak giler keta nie....kalau aku ada keta mcm nie aku bawa korang join sekaki...hehehhehe

cerita-gadis-ini said...

wow!

apezs shah said...

|azie| Haha mcmtu ker?
alamak siapa la org jutawan tukan..:)

apezs shah said...

|abg shah| wow yeke?
dpt join sekaki je la..
lagi sebelah kaki tu?

YanaMIB said...

dh mcm kereta batman..huhu..=)

apezs shah said...

|CGI| wow je.. haha.. terpaku la tu.

apezs shah said...

|YANA| Yerp betol2 tu haha..
tu yg terpegun...:)

Sasa Al-Sharif said...

kalau ikut aku, konpem la aku nak hummer tp kompem tak jadi jutawan tak mampu beli

apezs shah said...

|sasa| hummer pon mahal gilerh tu..

deeya said...

lorh ! knape suke tengok jerp ?? kalau da bebetol berkenan , kumpul la duit beli satu .. bini mantap nie !

::FAIZ FARISH:: said...

nice

apezs shah said...

|deeya| Hehe yelar tgk je mampoo..
Setakat gaji saya mcmni je.
xckup 1ribu tahun simpan deeya hehe..

apezs shah said...

|faiz| mmg mantop kan.. :)

deeya said...

alolor ! insyaALLAH ade jer rezeki tuh .. kene belajar berjimat :)

apisv2 said...

kumpol duit smpi umo 60 thn blum tentu leh dpt
haha

efa said...

cantik la style keta tu fulamak best kalau dpt tu hoho