About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Wednesday, March 2, 2011

|| Ku Tak Berjaya n Berdaya || ||


Uwaaaaaaa saya tak berjaya dalam pertandingan karaoke ni. Takpelah, pertama kali dan SUARA saya pon sumbang. Mmg patutla kan, nak kato gapo lagi.

Okeh jumpe lagi pasni, nak g rest pulak. Memberi laluan untuk perut dan hati haha.. Lepas ni waktu untuk kerja pula, dah takde untuk bersuka ria haha.

30 comments:

Elin said...

Tak menang tapi menang mencuba.. bukan sumer org leh nyanyi dpn org ramai.. kalo akak lagi ketar tak kuar sore tau..

apezs shah said...

|kak fareen| Itulah Insyallah okeh je. Betol2.. menang mencuba. Akak pon boleh juga hehe..

lionteen said...

wow..karoake. bestnye..
jom karok ngn lionteen lak. hehe

niesz said...

xpe, lpas ni ley cube lg :) mane tau ade rezki nnti..

apezs shah said...

|Lionteen| best ke? mesti sore sedapkan.. apezs xsedap yu xmenang.. ;)

apezs shah said...

|niesz| Insyallah nanti apezs nak cuba lagi.. dan mgkin bawa lagu yg apezs mampoo je hehe..

shah-kayrul said...

takpe..lain kali cuba lagi....

apezs shah said...

|abg shah| Insyallah nanti saya cuba lagi.!

sicomot-comel said...

cewah..
dah mula menyanyi yer?? hoho

apezs shah said...

|SCC| hehe dah nyanyi pon.
tapi gagal xmenang hehe.. ;)

SURIA AMANDA said...

karaoke? kat mana? sempena apa...

apezs shah said...

|kak suria| yerp karaoke. kat opis, sempena Fiesta..

Siti Safiyyah said...

pheww nasib tak menang kalo tak, jadi artis la apezs nanti..lepas tu makin bz sampai blog pon tak berupdate macam dulu..:(


psstt : SS dah tuka domain dah :)

apezs shah said...

|SS| motep laaa SS ni. adelak mcmtu.. takdenya pasti updatenya...:p

Siti Safiyyah said...

haha gurau jek apezs..;p

a'ah laaa..lupe lak dekat opis takleh nak buak yg berdotcom kan? heh nasib boleh buka kan? so apezs kene tetap datang macam slalu la jawapnye..hahaha ;)

apezs shah said...

|SS| haha mestilah. kalau ada kunjungan dari SS pasti apezs akan datang punyala.. and ada entry bru kan... :P

Siti Safiyyah said...

oo..kalo ss tak datang, apezs pon taknak datang la? :mrajuk :(

apezs shah said...

|SS| haha xdelah.. apezs pasti datang juga.. dont worry.. Insyallah!!

Siti Safiyyah said...

haha bagus2 semangat inilah yg kite mahukan..;p

eh macam mana dgn masalah aritu? dah setel?

apezs shah said...

|SS| haha semnagt yg membara kan haha... :p

masalah aritu xsettle pon..
tak tahu laa SS penat dah..

*sorry xg balas kat blog SS, sbb dok masuk save terus haha..:p

Siti Safiyyah said...

takpe2, memahami..haha ;p

haa apezs tak try ke cara yg ss cakap aritu? p kat blog org tu then tekan button follow..still leh tengok update kat dashboard gak..

apezs shah said...

|SS| Thanks kerana memahami hehe..

Dah cuba laa SS. kalau apezs g klik je button follow.. pastu cuba klik semula.. dia dah xfollow tau.. dia mcm setting semula unfollow.

adamzico said...

cube lagik.. wink!

Siti Safiyyah said...

klik kali kedua dia suh sign in kan? tu tandenye dah follow..

apezs shah said...

|adam| LOng okeh saya cuba lg pasni..

apezs shah said...

|SS| itu bukan ape yg SS cakap k..
dia jadi mcmane mula2 kita klik follow laa adehs..

nur aisya humaira said...

jom karok depan pc je laaapezs..kompem menang..:)

~aYeeN & SuE~ said...

xpe apezs..cuba lg nnt yepp..bkn dia x bg meng,t singer len xpat crik mkn lak..ngeh2..

*ngah m'bygkn apezs nyanyi lgu azuraaaaaaaaaaa...:P

Sasa Al-Sharif said...

lain kali cuba lagi :)

yatie's EPISODE said...

takpee. lepas ni bukak studio dlm toilet jee. hihi