About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Thursday, March 3, 2011

|| mOrning Tired ||


Salam korang selamat pagi. dah sarap yea?

Adehs kenapa arini rasa penat sgt badan ni, semalam mmg nak amik cuti aje arini tapi disebabkan cuti nak simpan sebab nak balik kg bulan 4 ni lama. Tak naklaa guna cuti banyak nanti raya xleh cuti lama² kan hehe.

Korang nak buat mcmane yea kalau badan ni terasa penat sgt? Selain baring ke. Dah la kan ase bila berjalan nak membongkok aje? Haish saya dah seriau ni, dok fikir tulang belakang ke depan alaaa mcm tulang yg xsehat tu. Arghh tak nak macamtu.

Sekarang kena mulakan tugas untuk buat laporan bagi bulan Febuary punya haha. yeaaa semalam member cakap ada JOB dance, fuhh dah lama xgerakkan badan ni. Okeh chow babeh!! 

20 comments:

hawiz said...

~salam..betol2..keje byk tol..xde mase nk update..huhu..
JOB dance tu per apezs?

unknown girlz said...

huhu..minumlah air2 isotonik..
hehe.. 100 plus?
btw..tc~

apezs shah said...

|hawiz| salam.
hehe banyak kerja sampai xdpt nak update yea.. tapi janji 1 n3 pon cukuplaa yea hawiz.

*job dance tu.. dapat job utk menari lagi.

apezs shah said...

|UG| minum air isotonic yea.. 100% yea? macam manis sgt lor hehe.. ;)

nur aisya humaira said...

Assalam apezs...:)
sye pernh kena,sbb byk sgt meniarap,belakg jdi sakit...so,kurgkn duduk membongkok..boleh pakai ke care saye ni??hak2

hawiz said...

ngah pilih winner nie..ramai sgt yg best2...semua haiwan comel2..........insyaallah esok @ lusa..

apezs shah said...

|aisya| Salam..
Oh yeke? disebabkan meniarap ke? apezs xpernah meniarap lak ni adehs.. so apezs kena berdiri jelaa kan hehe... oklah apezs akan kurangkan membongkok.. thanks info.

apezs shah said...

|hawiz| hehehe selamat memilih yea..;)

lionteen said...

smgt!smgt! keje. hehe

apezs shah said...

|lionteen| hehe tengah berusaha untuk bersemangat la ni u ;)

SURIA AMANDA said...

penat sgt kot apezs..smlm masuk karaoke lagi..kerja lagi....otak byk fikir kan..pasal tu penat..

apezs shah said...

|kak suria| saya rasa mcmtu juga kot. tapi takkan pasal tu je. pelik gak ni hehe...;)

niesz said...

g minum susu..tuk tulang yang kuat dan sihat..ehe..

nk dance same2 ley..hehe..

apezs shah said...

|niesz| minum susu?
susu ape yg nak sarankan ni hehe.. :)

jom sekali.!!

::FAIZ FARISH:: said...

kalau aku penat, terus carik bantal.... hehehehe

apezs shah said...

|faiz| Haha itu lain citer sgt..
tetap akan buatkan diri penat nti.

IMANSHAH said...

kami dok bererobik kat padang dah sehari dua ni..berjemur lagi

YanaMIB said...

cuba buat sit up..hehe..mesti oke tulang blakang tu =P

shah-kayrul said...

ko kena rajin bersenam sikit..bagi cergas badan tue...

cik Ladies said...

best nye menari...kah3!! komen semua entry sekaligus.! nsib baik belaka entry pendek =P