About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Monday, March 28, 2011

|| mOrning Fever ||


Salam

morning korang. awal-awal nak cakap, xdpt nak borak lama. nak wat ape pon. sedih dgn diri ini, tak faham kenapa asik xsehat je. datang je isnin nak demam, demam je isnin pon datang. badan ni gediks ape laaaa, asik nak lemah antidote je. Dah laaa arini ada 5S terbesar, nak angkat benda berat lak tu. adehs hopefully okeh. okeh geng apezs nak minta maaf tersangat-sangat sebab masih tak dapat nak BW korangnya blog. sedih tahap nak demam laa mcmni.. :(

oklaa korang g sarapan dulu pastu makan ubat. bye.

17 comments:

O'gosh said...

sama la...maybe weekend x dapat cukup rehat kot...

niesz said...

hehe..demam start keja namenye nie..ehe..g brkfst then mkn ubat yer.. have a nice day.. :)

d_tieah said...

Semoga sihat cepat2 ek..

CGG said...

MOWNING BRO:)

APE KABAU?

mr.syazwan said...

pagi yang gelap kini sudah terang

hehehe

SELAMAT PAGI

SELAMAT SENYUM

SALAM

F
U
U
U
Y
O
O
O
O

qaseh johanna said...

cian apezs...nk kene ade org jage kot baru leh segar time pg2 ni..hihi

iniialahaku said...

5s tu hape??

ch!natsu said...

get well soon..~

hawiz said...

sama la apiezs..hawiz pon demam nie..sakit tekak lagi...dh mkn dequadin..tp pahit..ahaha..xsuka!!

Awan Biru said...

Makan ubat dan banyakkan rehat. InsyaAllah, akan cepat sembuh.

►AdamXis◄ said...

Assalam...Bw dari BCRoom.net

musim dah kot...makan laa ubat and pi klinik...mesti cepat baik...takpe sakit tuu penghapus dosa...cuba muhasabah diri.he3.semoga cepat baik...

Entri Terbaru : ►Motivasi : Bantuan Waktu Susah

sicomot-comel said...

lah...makan lah ubat apesz..

take care ye ^^

efa said...

get well soon apezs tak pa plan2 ye buat kerja tak pun ambik mc ja la

fadhdeela said...

alah ciannyer dia..mkn ubt erk..mkn ubt antibiotik sampai abis :P

Meh sini: Wake up Deela..Forget about Him!!

sini jugak: Bakal Isteriku sudah tiada Dara!!

puteraduyong said...

penyakit biasa ni...

Siti Safiyyah said...

mane apezs ni..lama tak borak2 cam dulu.. T___T

Biela Sapine said...

Demam ? Makan ubat bagi sihat ok