About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Monday, May 9, 2011

|| Kawan Blogger.. Apezs Shah Kembali.. ||


o ASSALAMUALAIKUM W.B.T o

Bismillah dimulakan bagi pihak saya bagi menegur kalian semua. Sudah lama Apezs tak BERBLOGGING dek kerana tergendala dengan perkara² yg tak senonoh sesetengah pihak. Ish3x!!. Ape pon saya tetap ingat dan sayangkan kalian semua. Dan ramai yg bertanyakan ttg saya serta blog saya yg tidak aktiv pada teman saya |adamzico|.

Ape ape pon saya minta maaf pada semua atas segala kesalahan yg dah dilakukan. Okehla saya xleh nak panjang lebar bercakap atau mengulas. Nanti dtg balik 'anoy' tu, susah lak hidup ni haha.. Oleh itu kawan², kedatangan saya kali ni adakah dialu-alukan kembali haha..


17 comments:

aqmalazmi said...

aku inGat ko pensan tadi..
HAHHAHHAHAHA

apezs shah said...

|aqmal| Haha ape kes saya nak kena pengsan ni.. adehs..:P

✿....rossa alina....✿ said...

woww agak lame mendiamkan diri ek?? welcome back!! :)

efa said...

err sb anoy ka yg tak berblogging err welcome2 back apezs hehe

apezs shah said...

|Rossa| Yea agak lama menyepikan diri dek kerana sesuatu haha.. Thanks yea..

apezs shah said...

|Efa| Ye saya.. thanks Efa.. sudi dtg lagi disini yea..:)

Hanis MY said...

weee welkam back hehe...

apezs shah said...

|hanis| Hehe thanks..:)

Awan Biru said...

Wah, dah lama tak dengar berita daripada saudara. (0-o)y

aleen aiden said...

hu3,hilang kemane?haishhhh

apezs shah said...

|Awan| Thanks sedara,..;)

MAPPIAU said...

ko ni kan eeeiii kalo ko dekat ngan akak ni akak babap ko gewammm tau. akak send mesej kat ko via fb tak balas pun yek sedey tau tsk tsk tsk hahahaha dah dah ko jangan layan sengal akak ko ni hokey

ape yang penting adik akak ni dah balik dah ngehehehehe happy blogging dik!!!

MyMye MyMya said...

Selamat Kembali :D ...hehe

hawiz said...

yeayyy...kwan hawiz sudah kembali..rindu kt apezs....byk kali gak tgk blog apezs..tp xder lam google..ingt apezs dah delete..huhu...selamat kembali yer my frenz...yeayyy!!

zacky ~786~ said...

wohoo ~ aperzs...!! kabare ?? hehe.. di alu2 kn jer.. ini blog kita yang buat die.. bkn die buat kita.. ;)

~aYeeN & SuE~ said...

welkem back..lamanya menghilg..buang yg keruh amik yg jernih k..

Siti Safiyyah said...

apezsssssssss!!!!

mane pegi? nak kene tanye dekat adam baru apezs muncul. sob3

p/s: welcome back to ur blog.. hehe =)