About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Friday, March 18, 2011

|| mOrning Horn haha ||





Salam morning uols. Sedapnya dapat sarapan tambah pula dngan hot milo. Korang tau arini terpecah rekod, saya makan keaw teow. Selama ni mmg xmakan mee-mee hanya nasi je. Tadi mcmane terdetik nak rasa, sebab nampak mcm sedap pulak arini. So tapau dan cuba rasa huhuu sedap upenya. So pasni leh laa rasa yang lain lak haha..

Korang makan ape tu? hari ni badan mula wat hal. Haish pelik la, tiap kali nak berweekend ada je xkena badan ni. Cuaca ke? Penat keje ke? adehs!! Yg penting jangan la demam esok tuan mu ini ada Photoshoot kat Istana Budaya. Kalau xsehat xleh pergi dan bila xleh g rugi laa photoshoot kali ni. Its going be fun okeh coz tema dia colouress tu. My colour is GREEN huhu mcmane la gaya nak kena buat ni.

Okeh korang dah g sarapan, jgn biar perot kosong. Tak elok waktu pagi nak mula kerja yg mggunakan tenaga lagi k. Hari ni xsure ada ke x berita terkini k hehe. Korang tgk belakang. Cakkk I dah berlalu pergi. Bye haha.. :)



24 comments:

c-tea said...

hahaha...macam-macam..wah..macam artis dah..ade photo shoot bagai..hahasarapan..jom sarapan

apezs shah said...

|c-tea| Haha xde maknanya artis ok.
Im just part time modeling je.
dah sarap. c-tea lambat ajak haha.

julien hakym said...

Apesz..apa la keje gomen x penah pkai bju melayu..

selamat pagi... :-)

My Little Diary said...

ada photoshoot...!!!! wah!!! menarik.. :)

semoga badan tu tak sakit2 ye!

RuBiE ZaiNuDdin said...

wa..sedap..lapor la plak...huhu
nie nk cri sarapan gak nie..hehe..^_^

-aqmalazmi- said...

erkkk akmalazmi tak makan pagi :D

apezs shah said...

|julien hkym| haha jangan laa cakap mcmtu.. nak wat mcmane.. malas laa nak pakai.. segan haha... :p

selamat pagi.....

apezs shah said...

|MLD| menarik ke?
hehe seronok sangat kan.. Insyallah
harap2 mcmtu la.. janganla sakit2 kan.

apezs shah said...

|rubie| Lapo sngat ke ni?
hehe g makan cepat.

apezs shah said...

|aqmal| aits kenapa xmakan pagi??

sicomot-comel said...

yokk sarapan ^^

teringin nk jadi model but scc tak seswai lah pulak..
haha..bkn stakat xssuai..

xlayak pown..keh3

apezs shah said...

|SCC| hehe apezs dah sarap..

alaa jgn cakap mcmtu.
layak je la.. ape yg xlayak..
ngat apezs ni layak sgt ke SCC..biasa2 je

::FAIZ FARISH:: said...

morning... hr ni aku g keje pakai baju mlayu, saje nak bagitau. hehehe

apezs shah said...

|faiz| wah saje je nak bagitahu kan.
alaaa xjeles pon haha..:p

ZWAN SABRI said...

Aiseyh, sarapan x ajak... sedeyh nii.. huhu

MySuaraBlog: Setelah 2 minggu tak.....

apezs shah said...

|zwan| alolooo jangan laa sideh yea.
jom g lunch k haha.. :)

taufiq helios said...

phptoshoot? artiss! nak sain bole bang..ehe...btw,fiz nk pegi ke http://bit.ly/gKgJ0J tuh? kalau nak..TH malam tu kalu free nk gak pegi..ley g sensama kannn

apezs shah said...

|TH| Hehe charut I yea..
xdenya artis. kenapa u nk pergi ke?
I xsure sbb xde transport sdr
so mcm berbelah bahagi lagi la.
haha.. :)

srikandi cinta said...

ktorg yg tgh tggu spm ni pukul 12 bru srpan pgi.hehehehe :)

wany said...

wee nak ikut g IB. hehe

apezs shah said...

|sC| haha amboi sakannya kol 12 baru sarapan.. tu dah brunch yea.. :)

apezs shah said...

|wany| haha nak ikot ke?
jom jommm :p

cik sakdi said...

yeah gaya kene lebih! haha

IMANSHAH said...

sarapan nasik goreng mak masak