About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Monday, March 14, 2011

|| mOrning Lover ||


Salam. Selamat Pagi lover² tercinta ku. Korang sehat ke? Dah sarapan? Saya sudeh yeaaah.. So arini kena start keje dengan gigihnya yea sbb belom siap 5S ni lagi haha. Jadi xnak bebel panjang². Nanti nak BW b4 work hard and entry baru bakal disusul kemudian okeh.

*nak cari kerja part time pulak la, keje ape yg boleh yea? ermmm..any idea 

18 comments:

Jom Meriahkan...ape2 je lah ! said...

Salam singgah n selamat pg juga Apezs...

NiSha said...

morning.. Nisha batuk n selsema la.. sarapan pun x sem[at lagi..

sicomot-comel said...

keje cuci toilet !
wat keje amal sekali..

keh3

apezs shah said...

|Jom Memeriah| Salam singgah..
Selamat pagi jugaa utk saudari..:)

apezs shah said...

|nisha| morning..
lor makan ubat yea,...
lor xsempat ke haish!! makan k.

apezs shah said...

|SCC| haha moteplaa SCC ni..:p

Siti Safiyyah said...

apezs nak keje part time ape lagi ni? ish3, model pe cite? senyap jek..dance sume tu..apezs jadi blogger part time jela..;p


psstt : Anda masih ada ayah? Hargailah dia sebelum ...

apezs shah said...

|SS| Hehe nak kerja part time lain
pulak laa SS.. mcm keje kat Petro Pam ke kan kan.. dapat duit lebih lagi hehe.. model ade je.. sabtu ni ada photoshoot.. dance kena tunggu comfirmation dr kawan.. 21-23 ni ada show tp xsure lagi. part time blog mcmane tu?

Siti Safiyyah said...

apezs kan dh keje kat KPM..gaji tak masyuk lagi ke? ish3 gigih betul bekerja eh? ;)

apezs shah said...

|SS| haha keje sini mana cukup SS.
duit nak makan pon xckup.
Ngat nak beli kereta laa pulak hehe..

Siti Safiyyah said...

tak cukup ke? oh tambah pulak duk KL kan..lagi laa..hehe, eh aritu kate pakai kete? tipuuuu ye

apezs shah said...

|SS| Eh ss mana ada kete laa...
dah lama naik bus je lor.. ish SS ni..:p

Siti Safiyyah said...

ohh takpe2, kumpul duit dulu ye.beli kete. beli umah. pastu cari isteri. bertuah isteri nanti..sume dah ade..;p

apezs shah said...

|SS| hehe mmg nak kumpul duit ni.
Tapi nak wat mcmane kan. dah xde rezeki lagi ni.. Insyallah thank SS.

niesz said...

esok niesz ade interview, doakan niesz..ehe..

apezs shah said...

|niesz| niesz ada interview ape?
Doakan terbaek utk niesz.

shah-kayrul said...

tengah muda dan bujang tran tang tang nie la kena keja keras kumpul duit bebanyak...rembat je mana keja part time yg ada...dah kahwin nanti susah....

apezs shah said...

|shah| Yes betul2..
tengah bujang ni laa nak kumpul segala... dah kawen ssah lak.. mcm2 baru nak fikir xdapet lor..