About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Monday, March 14, 2011

|| Panas Hot Berapi Berasap ||


hish kenapa org suka sangat nak panaskan hati aku ni. bagi la aku ruang nak happy sama, kata ogr lain je lebih tapi ko pon sama laa *** **. adek ni baru nak merasakan seronok hidup yang tiada perasaan sedih selepas apa yg dah terjadi tu.

sekarang ni *** ** lak nak cakap bukan², tolong cakap tu fikirkan dulu yea. kita dah kenal lama kot, xkan xkenal hati adek ni mcmane. nak gurau pon bukan cara yg mcmtu, adek ni bukan jenis boleh makan gurauan yg mcmtu k. So what the Fish it is. I have my feeling tu, adehs penat aku asik kena wat entry lepas geram pulak. mcm gunung dah ni asik korang nak menimbakan kemarahan aku!!

Sekali lagi What The Fish okeh!!

29 comments:

MIZZ SUE (ASAMGARAMGULA) said...

tu la..sebab su lepas nikah kena ikut suami..lagipun hari tu saje2 je isi borang tu..risau jugak kalau penemuduga tya mcm2 kang kantoi..hii..sebab su ade dip,degree.

apezs shah said...

|sue| aits larinya komend ari usul entry.. tapi xpela..

*alaa xde kantoi.
sbb derang xpandang yg sue ada. jika
sue isi merujuk SPM. SPM dia akan kire... skrg ni bukan senang yea ada dip or deg kerajaan nak amik.. ssh termasuklahh saya tapi bukan saya mean kawan saya haha.. ramai dah kawan saya pakai SPM je.

tengku ashran said...

kenapa ni?
geram dengan sapa?

apezs shah said...

|TA| Aits dah tukar pict!..

*Tengah bengang gilerh dgn seseorg.
tak suka laa dengan cara mcmtu..
sedih sangat2.. :(

shah-kayrul said...

apezs, aku rasa tak lama lagi boleh gempa bumi kat blog ko nie...kemarahan dah tahap gunung berapi nie....adeehhhh...panas sampai kat sini terasa....rilek...cool sikit...

apezs shah said...

|shah| haha blog saya yg bakal meletop ke? wow ini harus kena wat entry lak haha.. yeaa apezs tgh dok nyabo jelaa ni..:)

tengku ashran said...

sabar2...ceq tukar gamba sbb ada org x suka :'(

apezs shah said...

|TA| Yea apezs tgh bersabar je ni.
oh yeke? haish derang ni ape kena yea? xde tmpt nak komen yg elok2 kot..

YanaMIB said...

wuit jgn geram²..nnt muka kedut²..releven x? =P

apezs shah said...

|Yana| haha releven ke x yea?
ermm asenya boleh la kot.
nti kedut kat otak haha..:p

coratcoret said...

Assalamu'alaikum.
Teringat pulak kata Daniel Adie, orang yang kita kenal lebih menyakitkan dari orang yang kita tak kenal.

::FAIZ FARISH:: said...

sabar la... dugaan hidup

si para para said...

err jangan main api..kan terbakar jari..

apezs shah said...

|coretcoret| wsalam. yeah saya rasa saya setuju dgn kata2 itu..betollah kata daniel adie..

apezs shah said...

|faiz| yeah i know. TQ k.

apezs shah said...

|SPP| Haha ade2 je...
baik pakai kaki pulak la..:p

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

adat laa..mne ade org sume sennag dengan kte...akan wujud rs benci sdikit sebanyak..

apezs shah said...

|A.F.A| Yelar apezs tau tapi kenapa?
Apezs xde buat org sakit hati.. org dah mula wat apezs sakit hati. so apezs pon boleh buat.

yatie's EPISODE said...

wahhh~ geram ni! mesti org tu gurau tak kena masa, tempat dan ketika. huu

-aqmalazmi- said...

pehh header bukan main canggih..terbaek bro ^^

shahjiehan said...

wahh..header baru cheq oiii...style3!!!

sekamar rindu said...

salam..

siapa yg dok panas kan hati anda tu,,...??

d_tieah said...

Sabo jelah ek.. Dugaan tu..



Entry Terbaru 1 : Isu Ultraman, Power Rangers, Doraemon Dan Tsunami
Entry Terbaru 2: Loji Nuklear Jepun Meletup Dan Pencemaran Radioaktif Berlaku?

Wan Gerrard said...

berapi? nak panggil bomba ke? :P

Ibrahim Ismail said...

I want to leave some comments regarding your interesting entries but I don't really get the context. So, I hope it's okay if I just leave some remarks on the impressive layout? This is the first time I ever witness a flash banner, and energy saving screensaver. They're new and cool, man! And the cute little boxes which always complement your posts, what are they really? No wonder you have quite a number of followers. Keep it up bro, and do post more photos of yours. ;)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Apa khabar orang kampung
Lama sudah tak berjumpa
Minta-minta semuanya
Di dalam sihat sejahtera

Apa khabar orang kampung
Bilakah dapat berjumpa
Kirim-kirimlah berita
Janganlah senyap sahaja

jangan geram sangat bebawak sabau jerrrr.... coolllll

A'IM said...

uit uit..bawa bersabaq noh..

niesz said...

ikan laut tu apezs, ehe..mmg bahaya, sabar je la pesz, mulut org mmg mcmtu, xreti nak fhm perasaan kite, die ingt gurau die tu semue org ley terima, menyampah betul org mcm ni, lain kali sblum ckp tu pk la dulu..tul x..

niesz said...

ikan laut tu apezs, ehe..mmg bahaya, sabar je la pesz, mulut org mmg mcmtu, xreti nak fhm perasaan kite, die ingt gurau die tu semue org ley terima, menyampah betul org mcm ni, lain kali sblum ckp tu pk la dulu..tul x..