About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Wednesday, March 16, 2011

|| Thanks Follow ||


Alhamdulillah kini dah berjaya haha.. Tetiba pulak kan.. ni bukan kes ape pon laa uol's. Alhamdulillah kerana diberkati blog saya ni. Sekarang followers da mncecah 4++. Dan korang nk tahu tak siapa yg bertuah tu? Ok baik! Saya akan perkenalkan kpd korang ni. Sila buka mata dan tutup telinga.

Dia adalah :-

Inilah dia. Blog Cik Sakdi nama diberi, umpama angin yang diseru². Terima kasih kepadanya kerana sudi follow apezs. Alhamdulillah juga baru berblogging dalam 2bulan 5hari dah kini. Korang tau blog dia takde en nuffnang tau, itu menampakkan dia menghidupkan dunia blog ni hanya sekadar ingin mencoretkan kisah² yg ingin dia coretkan. Sungguh berbezakan, tapi itulah hakikat yg sebenar. Semoga dia berjaya dalam dunia blog ni. Korang jangan lupa nak terjah blog dia, comel template dia. Klik je banner tu.

Daun selasih dimakan kuda,
Kuda yang cantik sayangnya buta,
Oh usianya masih muda,
But thanks so much sbb follow kita.


 Tangkap ikan guna Toba,
Siapa bilang tak kan kaya,
Dunia blog ni penuh pancaroba,
Tapi tekad semuanya hanya dialam maya.


Say hai say hallow,
Pada mama juga papa,
Thanks 400 dah pon follow,
Thanks Followers lain tidak ku lupa.

10 comments:

niesz said...

bnyk tu apezs, niesz dah nk masuk 2 thun br la follower dpt mcm tu..ehe..congrate apezs, congrate gak tuk yang bertuah tu..ehe..

apezs shah said...

|niesz| eh yeke?
sure ke niesz ni?
alhamdulillah.. boleh jadi blogger tegar tak apezs ni niesz haha? :D Thanks niesz.

shidot said...

wah, wah...
rminye follower incik apezs.. :)
jeles nie..
heheheh...

My Little Diary said...

tahniah ye apezs
semoga anda teruskan berblog!! :)

apezs shah said...

|shidot| hehe alhamdulillah..
dalam keadaan ok je. ramai org lain lagi ramai laa u..hehe...jangan lor jeles.

apezs shah said...

|MLD| thanks...
Insyallah selagi ada yg hargai..:)

efa said...

tudia apezs...dah ramai follow walau blog ni still baru waah2 caya la kalau efa hurm...tak da la byk cmtu haha good job happy2 berblogging tahniah buat follower itu gak :)

apezs shah said...

|Efa| Alhamdulillah efa.
alaa efa pon mampooo...
pasti punyala kan kannn....:)

cik sakdi said...

incik apez..

buah durian daun selasih..
terima kasih.

hahahha

apezs shah said...

|cik sakdi| Haha sama² ;)