About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Tuesday, May 10, 2011

|| Exam KPSL Memanggil Diriku Utk Bertandang ||




Salam. Morning kacak, cantik dan perawan semua. Sehat ke arini?! Jgn tanya apezs tgh buat ape, yg pasti dah OTW pergi PST The Mines. Untuk menjawab soalan2 yg perlu dijawab dalam kertas KPSL. Tapi habuk pon tak baca ni, camne la apezs nak menjawab ni. Dengan serabut memikirkan apakah soalan serta keadaan yg berlaku. Ya Allah bantu la hamba mu yg lemah dalam segala subjek ni. Eh cam nak amik exam SPM lak haha..

Korang dah sarapan ke?! Apezs dah masa nak hantar GF ke opis dia sebab pinjam kereta dia. Apezs kan takde kereta, susah nak gerak ke sana. Bus takde ape pon takde. Naseb dia kasi pinjam, yg penting hantar dan amik dia dari kerja haha. Takpelah janji settle semua yg perlu disettle, kesian kat kawan sorang ni. Sepatutnya dia amik exam tmpt yg sama dgn apezs.

Tapi kesudahannya tak jadi sebabnya 'boss' tmpt keje dia memerlukan dia. Tak bagi nak amik exam, kesian dia. Dah naik stress katanya, takpela geng nti apply lain dan mungkin ada hikmahnya ok. Doakan utk aku yg terbaik okeh. Kalau tak leh kite g sama2 dan tiru sama2 hahaha. Okla apezs nak away dan study for the last minute. For zero NOW is something haha..:)


9 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

wah dpt pakai kete gf ni.... hehe

nur aisya humaira said...

morning pezs..:)

Gud Luck ye..:)

efa said...

err good luck yea apezs hehe

hawiz said...

hihi..waaa....sharing is caring apezs..hihi...

man yusoef said...

waaa...apekah exam2 ni..haha..gud luck ok

nulhazwany abdul malik said...

good luck apezs ^^

shah-kayrul said...

good luck apezs...diam2 dah ada GF ye????

SyedGraphiX said...

tiada ungkapan lain yg mampu ku berikan . selain daripada "good luck" :P

Amy Syaquena said...

dah lame akak x singgah sini , sihat ke dik?