About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Tuesday, May 24, 2011

|| Busy Sioott, mOrning ||


ASSALAMUALAIKUM W.B.T

kORang apezs rindu banget nak melepak ngan korang cam dulu.. Tapi sayang seribu kali sayang yea. Busy yang teramat sangat.. Weekend lagi la, lebih busy mengalahkan hari bekerja.. Sebulan ni fully dengan photshoot and latihan menari..

Jadi kesempatan nak buka laptop, tak dapat langsung.. Lucy apezs xsempat nak layan, baju 2 mggu baru basuh uwaaaaa. Dgn seminggu tak masuk opis sebab exam KPSL laa.. Haiyooo ape nak jadi dah dgn my blog ni.

Harapan saya moga kroang semua dalam keadaan baek dan ceria selalu.. Saya undurkan diri terlebih dahulu...


8 comments:

qaseh johanna said...

apezs...

lama tak muncul rupanya bz..akak ade nak bukak blog apezs aritu..

byk kli try xleh..sbb apezs dh tukr add blog..terkejut akak..

akak tggu apezs jengah blog akak pon apezs tak jengah..

apepon..smg apezs ceria selalu..n bjya dlm exam tu ye..take care.. :)

::FAIZ FARISH:: said...

take care

aqmalazmi said...

TERINGIN GAK NAK BZ MCM NIE

O'gosh said...

ingatkan apezs dah merajuk..huhu

afiqazizan said...

patut dah lama tak perasan entri baru kau bro..ape-ape pun take care bro.

::Hanyll:: said...

hihi hai~
amacam exam?
harap2 ok la..
suami I pun ade exam jugak sabtu ni
ujian kelayakan pembantu tadbir
bukan senang nk dpt keje skrg kan?
doakan dia berjaya untuk jawatan tu

Cik Ladies said...

lama tak nampak Apezs.. rindu mak noks :P

Diary oF Mine said...

selamat bkerja.. hehe