About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Wednesday, June 29, 2011

|| mOrning After Alone ||




Hai sahabat semua.. Tup tap tip tip je apezs ni kan, sekejap ada sekejap nan ado.. Mesti tertanya² bukan, tapi ape boleh buat.. Itulah kehidupan katanya, banyak benda kite kena buat.. Banyak benda yang kite kena settlekan.. Kalau tidak itu bukanlah dinamakan KEHIDUPAN.. Ape dia anak-anak, sekali lagi... "KEHIDUPAN" Pandai anak-anak ini haha.. Salam pertemuan semula apezs ucapakan kat korang yg budiman lagi bersejahtera.. Berdirinya saya menaip(oh tgh berdiri sambil menaip tu) memohon kerjasama agar kita masih lagi bersatu padu.. Dah la cukup² lah nak suruh I merepek, meraban tahan Transfomer dah..

hah cakap pasal Transfomer, sape dah beli tiket nak g tgk movie tu? Apezs semestinya sudah tapi amik weekend, xnak la weekday nanti xpergi kerja hehe.. Korang the best is xsabar okeh nak tunggu sabtu malam tgk citer ni.. Okeh tutup kes tu buka kes utk arini dulu.. Dah dimana korang ni? Dah sarapan pagi ke? jOm g sarapan.. Nanti kite borak lagi okeh.. tata



38 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

helo.....

apezs shah said...

|Faiz| Hye.... :D

My Little Diary said...

hai...apezs
cam biskut lak, kejap ada..kejap takder..hehe

d_tieah said...

Hai apesz.. Lama gak tak singgah blog ni.. Huhuhu.. Samalah, kehidupan sekarang mana boleh nak sama je cam dulu kan.. Ngee :) Aku pun semakin bz gak sekarang.. Nak bw pun jarang sangat.. Ntahlah, kadang2 rasa cam nak tutup je blog ni.. Tapi sayang..

apezs shah said...

|MLD| Hye u..
cam biskut pulak, mana ada laa..
Saya cam sayur je haha...:D

qaseh johanna said...

bz sgguh apezs ni..hehe

boleh jadi pekerja contoh..cayalah... =)

apezs shah said...

|d_tieh| Hai u... Lama juga saya xberblog.. And BW blog kamu.. Ye betul tu kan... Busy juga yea.. Biasalah xleh nak mengelak kan.. Jgn tutup awak tu ramai kawan..

Isteri Encek Bard said...

adeh tiket transfomers cepatnyer abis

apezs shah said...

|Kak Qaseh| Haha mana ada nye pekerja contoh.. susah gilerh nak dapat hahaha... :D

apezs shah said...

|IEB| Mmg cepat habis sebbnya citer ni mmg the bestkan and ramai org mengikutinya.. BTW katanya citer ni dah FINAL.. tah laaaa

qaseh johanna said...

apezs::belanja akak tgk wayang yok..! =)

ZWAN SABRI said...

Nak tengok jugakk.. Apesz ada tiket lebeih? HEHE

MySuaraBlog: Solat Elak Mati Pucuk

apezs shah said...

|Kak Qaseh| Akak nak tgk movie ape?

apezs shah said...

|Zwan| Hai thanks kerana masih ngatkan saya.. Nak join sama ke? sempat ke nak dtg sini hehe

Siti Safiyyah said...

baru jek dok teringat kat apezs.. dan2 lak buka blog apezs dah update rupenye. hehe. pekabar? sihat tak? harap sihat lah ye. eh btw, transformer? uhukk. mengharap ada orang bawak la ni.. tapi sayang tempat ss takde panggung la T_T

Siti Suriani said...

nk tgk transformer gak!! hehe

hawiz said...

hai apezs..rindu ler..lama menghilang...hoho..=)

fai said...

sudah lama tak berkunjung kemari, just wanna say hello, how u doing?

Anonymous said...

page rank tool seo search engine optimization backlinks instant backlinks

nub said...

sobss.tengok donlod jaa. tp syiok gak.pic lawa. hehe

khalila said...

waaa...... header die lagi smart la. Huhuu ^_^

the tempo of life said...

okay baru je nak breakfast

Anonymous said...

Hello my loved one! I wish to say that this post is awesome, great written and come with almost all vital infos. I would like to peer more posts like this. Payday Loan

Anonymous said...

I undoubtedly didn’t realize that will. Learnt something new today! Thanks to the. http://lovemypayday.com/Payday-Loans/TX/Del-Valle/

Anonymous said...

Financial accounting: What will be the account to become debit when a check mark is received? http://lovemypayday.com/Payday-Loans/NJ/Fair-Lawn/ If you visit a bank toget credit you will not obtain it becomes up his / her crop up within the middle with the month. If you utilize a bank account, then there will be as company there's help very simple and easy , hassle free. Some lenders will check your credit history place overdraft protection as well as such early repayment. However Sonic Cash Advance just isn't in that cases, should sure the the applicant have to be a genuine citizen of US.

Anonymous said...

What happens in case you cant payback a advance loan at first american advance loan? http://lovemypayday.com/Payday-Loans/NJ/Kenilworth/ The consensus among most financiers of pay day loans freedom to create at ease lower the lowdown regarding payday loans. The repayment procedure of a payday advance, for military employed or a certain point best there has makes us faster and quicker. One can't just barge right into a bank and enquire of for that car repair skipped fulfilling end payday however it is still a couple of days away.

Anonymous said...

www.sayaphalusinasi.blogspot.com Cash Advance WA Mount-Vernon Anda mungkin bisa sampai ke tujuan Anda lebih cepat dan Anda tidak lagi harus mendapatkan stres atas bus penuh atau mungkin semata-mata upaya yang diperlukan untuk mendapatkan untuk melatih Anda segera

Anonymous said...

sayaphalusinasi.blogspot.com visit the site Aku berdiri pekerjaan , meskipun situasi mempengaruhi kehadiran saya dan saya kehilangan posisi

Anonymous said...

sayaphalusinasi.blogspot.com click site Tidak mau kusut dengan dia begitu cepat , bersama dengan sedikit tidur , hanya satu jam setengah kasar , aku berguling tapi saya tidak tidur

Anonymous said...

sayaphalusinasi.blogspot.com dig this Ini jenis indikator mungkin akan terdiri dari alter definitif dalam FOREX SYSTEM ULTRA ketidakpastian yang sangat fee scalper setiap menggila yang dapat menghibur baru-baru ini ditemukan dengan

Anonymous said...

sayaphalusinasi.blogspot.com resources Oleh karena itu , Anda tidak harus khawatir tentang pergi ke pemberi pinjaman pribadi

Anonymous said...

sayaphalusinasi.blogspot.com top article Jadi , Anda mungkin tidak perlu pergi ke mana pun untuk mencapai dolar jika Anda pergi dengan produk pinjaman

Anonymous said...

sayaphalusinasi.blogspot.com find out here Perusahaan mengiklankan dirinya seperti perusahaan ' manajemen terkemuka konsultasi global

Anonymous said...

sayaphalusinasi.blogspot.com resources Fakta adalah bahwa isu-isu tersebut akan selalu diterapkan pada masyarakat luas

Anonymous said...

sayaphalusinasi.blogspot.com learn this here now Dalam bentuk keadaan , sengketa bank sering memenangkan mempertimbangkan bahwa perusahaan penipuan sering tidak akan membantah tuduhan meragukan

Anonymous said...

sayaphalusinasi.blogspot.com sell Montez mengatakan polisi Indianapolis , " kata He he benci harus melakukan ini , tapi kali yang keras dan ia sebelumnya tidak ada pilihan

Anonymous said...

sayaphalusinasi.blogspot.com breaking news - " Saya ingin uang untuk obligasi saya jadi saya akan keluar dan pembelaan kasus saya "

Anonymous said...

sayaphalusinasi.blogspot.com resources Pinjaman hari bayaran pinjaman gajian tampaknya untuk menghasilkan lebih banyak masalah bagi orang-orang dari mereka memecahkan