About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Tuesday, June 28, 2011

|| Selamat Pagi Blogger ||


Salam dan Selamat Pagi kepada kawan² BLOGGER... Semoga sehat dan ceria hendaknya.. Kehadapan member mu menulis entri ini adalah sebahagian daripada my mistaken dengan tidak menghupdate kan lagi blog ini.. Ini kerana dengan keadaan yang amat berubah dah sekarang ni. Rasa seperti diri ini dah tidak berguna kepada blog ini dan rakan² lain.

Rasanya macam nak upah pekeja blog saya ni lah... RM50.00 sebulan, boleh tak? Ada tak yang nak tolong updatekan my entri blog setiap hari dan setiap tika dengan bayaran sebanyak itu.. Berbaloi tak? Dia kena update dengan isu saya setiap hari dan masa lah hahaha...

Korang dah sarapan ke? Kalau belom jangan lupa yea.. Apezs dah.. NOW dah kena start keje.. Jumpe lagi ok!!


7 comments:

aqmalazmi said...

nak nak..
nak jadi pekeja blog nie..
nak
hahahahahaha

Cik Ladies said...

RM50.00 sehari boleh ke? hehe. Memang terbaik!

CL dah sarapan.. kenyang! :D

O'gosh said...

welcome back apezs..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

~moning...selamat bekerja & selamat hari selasa..

Siti Safiyyah said...

haha kelakar! boleh2. meh amek ss. bila boleh start keje ni? XD

nub said...

hahah. lagu tu skali naaa

the tempo of life said...

perghh banyak tu rm50 . meh bagi kat saya hehe