About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Tuesday, January 18, 2011

|| Adakah Benar yg Ini? ||

Fuhh meeting dah habis tapi minit kerja yang harus dilunaskan. Perghhh banyak gilerh kerja, sesal tak datang kerja semalam. Tapi sehari je pon xdtg, kalau seminggu mamposss den. Habis handle meeting ini, timbul pula hal lain.

Kena handle meeting 5S pulak, kenapa pula den yang dilantik jadi ketua ni. Takde kata SETUJU pon, pandai aje korang tau. Dah la kena handle utk Kreatif & Designer. What my face like a designer ke? Ish³!! Perah otak kalau camni.

Sorry korang tercerita hal over lak kan. Kali ini nak share pasal satu picture yang tak disangka terjumpa. Kerana ini adalah azam tahun 2011 (jika tercapai). Nak tukar kereta baru hehe. Tengah dok search 5S terkeluar gambar ini.

Mmg niat nak beli kereta keluaran Perodua yg terbaru tahun ini. Cuma tak pasti apakah rupa terbarunya, ternyata dah ada yang lakarkan. Cuma belum ada kepastian, jadi apezs nak share ngan korang. jOm tengok benarkan yg ini? :-
*

*
*

*
*

*
*

*
*
 Jika benarlah ini keluaran yang akan datang, saya saluted sebab gempaQ dan cantik. Picture ni saya amik dekat uncle Google. Ni bertambah niat nak beli, kalau berkeizinan bajet la hehe.. (",) oklah apezs kena sambung kerja balik. Maaf kawan-kawan sebab xdpt nak BW atau bersuai mesra dengan korang. Yg PENTING I lOve You~

p/s : tahu tak apezs pakai kereta ape? nk tahu ke? xyah la.. *malu.

24 comments:

~aYeeN & SuE~ said...

wah..dprtmt kreatif n designer.huhu..hmm..e2 ke kete bru produa??..cm cntik je..tp yg de dgr,myvi baru 1.5 bln 4 t..

p/s:kai kete tolak jek..:P

mR.sYaH said...

harap apek boleh beli kereta ni tahun ni.. hehe..

Siti Safiyyah said...

haha bahaye woo i love u too..serba salah lak nanti org yg bace ni nak jawap.. ;P

p/s: bagitau jela kete ape..malu2 lak dia..haha ;)

apezs shah said...

|ayeen| Lor bukan laa u.. I bukan deprt that.. Ni utk handle part tu jerk. I Account Department :p

yeke bulan 4 kenapa berita cakap bulan 3 hehe..:p haha kete tolak pon ok laa tu..

apezs shah said...

|syah| Insyallah doa-doakan utk saya ye..;) Thanks.

apezs shah said...

|S.S| Haha tak tahu, apezs tak tahu. Xnak tanggungjawab :p

*kete nasional lor..:p

cik Ladies said...

ehm , apes pkai kete ape ?
klu dpat beli kete tu , jom kiter jalan2 .. hak3 .. :)

apezs shah said...

|cik ladies| Apezs pakai kereta Nasional.. tekalaaa lagi..:p

Boleh je nak g jejalan.. CL isi minyak tau..:p

zacky ~786~ said...

wa..~ oh tidak.. i'm not gay.. hahaaa... gurau2 ...

emm.. npe tak beli proton..?? exora n wajah turbo pn akn kuar d'pasaran xlme lg.. tp tak pasti la bile // saga pn dh berwajah baru.. hehe.. btol yerr promote aku nie..

apezs shah said...

|zaky| Siottt je kan... rindu as kawan doh..:p

*Proton dah guna pon.. Exora tu kan utk family.. I single so nak elegent sikit katanya hehe.. Ok kot tak gituu..;)

sicomot-comel said...

hoho...bahayanya words tu..
silap2 boleh pingsan itu peminat2 apesz..hahhaa

kete ape weyh??bitaw laaa...
boleh jugak nk tumpang sekali nnt..haha

zacky ~786~ said...

hehe..~ wooo.. alkisah..!! oke jerr.. aslkn buatan mMlaysia.. yeah.. p kn bro.. produa nie.. aku minat ALZa.. wlwpn utk family .. p bg aku tak kot.. sbb die mcm mini MPV..!! so seat blakang tu leh la cabut.. wat 4 seat jerr... nampak gempak gitu.. smart pn smart.. luas pn luas.. haha .. aku pernah org wat jerr.. wahh .. cm aku plak nk beli kereta.. hahaaa .. motor xbest byr lg.. :PP .. xslh bg pendapat kn .. ekekee...

apezs shah said...

|sicomot-comel| Bahaya erk.. Alamak apezs kena tarik balik ke? Adehs! Pengsan dulu.

Kete Nasionak je u.,.
Nak tumpang leh je. meih cepat..;)

apezs shah said...

|zacky| Hehe tak salah pon nak kasi pendapat.. Oooh macamtu yea? tutup seat belakang ye..;) kasi bonet luas..

zacky ~786~ said...

tahu xpe..~ pernah tgk org buat... ;)
klw bonet dh luas.. x ke mcm wagon ckit.. ala2 CALDINA gitu.. pesrghh superbb..!!

cik Ladies said...

kete nasional ? kete sorong ke ? hik3 ..

ape niey apezs , takkan sy plak kena isi mnyak ? tak gentleman lgsung .. wakakaka ..

:p

SyArk BudAk NaKaL said...

sempoi lah jugak.. tapi yang penting aku dapat bawak keta sorong pun dah cukup dah... nak keta!!

efa said...

yey meeting dh abis hehehe..fuyo0 5S gila serabut hoho..waah2..kena handle kreatif@designer caya la apezs...go go mesti boleh :)fuyo0..kereta yg gempak dan smart...nak beli ka?waah2...moga2 niat+bajet tu menjadi moga dpt itu kereta huhu :)

niesz said...

aritu ade tunjuk keta ni kat pwtc..mmg gempak habis..kalau apezs bwk, confirm beratur awek nk naik..ekekeke..

Amirrah Zawani said...

keta apa gambar tu??
tak dpt tgk pulak tenet lembap =_=

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

ni produa BEZZA kan???patik dh tgk dh ms kat autoshow kat PWTC ari 2..sgt2 santek!!!!

~aYeeN & SuE~ said...

ouh..bhgn akaun ke..msti terer bab2 sal pelaburn ni..cbe suggest kt sy kete pe yg murah,praktikal n low maintainance utk di beli..huhu
kta tngu jela kemunculn myvi 1.5 tu,tp msti mahal dr 1.3 kn..:(

p/s:spe mau tmpg kete tolak sy ni??ngeh2

::FAIZ FARISH:: said...

kalau tak silap ni Myvi baru......

hawiz said...

beli2..jgn tak beli..yihaaa..