About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Tuesday, January 18, 2011

|| NOW Time Sudah Tiba Masanya ||

Yes hari yang dinantikan sudah pun tiba. Ape² entah tajuk tu, merepek je keje apezs ni. Seronoknya, hari ini ada latihan menari utk show di KLIA pd 28/01 nanti. Tak sabar bagaimana step yang cikgu baru tu nak kasi. harap dia takdelah garang sangat.

takot dengan cikgu yg garang ni, saya cepat tersentuh hati dan terkencing nanti. *Weih jangan percaya tipu je tu. Apezs siapkan dirimu sebelum waktu itu tiba. haha semoga apezs berjaya hafal step. Korang tlong doakan yea.

p/s : jgn ada yg gatai nak g tgk apezs tarikh tu. kissing laju² karang.*malu tau!

24 comments:

ch!natsu said...

hehe wish u all da best!! =)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

3 ,4 ,5, 6 ..*jerit ala2 cikgu linda...miahahah..

cik Ladies said...

wah .. seronok3.. trikh tu nnti sy gi tgok apezs mnari ... download kt utube .. hak3 ... :)

apezs shah said...

|chinatsu| hehe thanks u..;)

apezs shah said...

|A.F.A| haha jangan camtu takot laa PATIK... xmau kawan.!

apezs shah said...

|Cik Ladies| jahatnya cik ladies.. xmau laa camtu... xmau xmau xmau..:p

cik Ladies said...

haha .. seyes tak nak ? org nk bg dy popular niey .. k la , tak pegi .. tak nak pegi .. :p

zacky ~786~ said...

waa. KLIA dekat jeerr meyh ngn tmpt denn.. leh sgt nk tgk.. hehee

apezs shah said...

|cik ladies| haha tak pergi tak pergi.. tiba2 muncul.. seyes apezs pengsan terus... :p

apezs shah said...

|zacky| KILA dekat ngan umah ke? Alamak seyes pengsan juga..:p

niesz said...

teringin la nk tgk apezs menari live..hehe..

apezs shah said...

|niesz| U tak mau laa..... serammmm~

cik Ladies said...

HAK3 .. apezs knp segan sgt niey .. sy minat tgok org mnari ,tak kira la nk nari mcm mne pun , tp apezs tak nk bg , sy tak bg la :(

*ececeh , terngde2 kt cni ..

hawiz said...

waahhh..betol2..tgk live nti..yihaaa..ayuh ramai2 p tgk apezs..hihi

apezs shah said...

|cik ladies| Haha segan tak banyak sikit aje.. Oh yeke? Oklah jemputlah dtg tgk ye hehehe..:p

apezs shah said...

|hawiz| hahaaha jangan ar dtg ramai.. susah nanti.

Siti Safiyyah said...

haha habislah apezs nanti..ramai lak nak datang tengok awak menari..msti cuak kan? *dupdapdupdap* ;)

efa said...

all the best apezs..jgn lupa step lak nnti org dtg tgk apezs slh step kang malu lak eceh..tak garang kot cikgu tu tp kalau apezs slh step bru dya marah ekekke :)

fadhdeela said...

good luck apezs!! nk g tgk la 28/1 nie ada keje kat ptrajaya dekat dah tu :D

apezs, gmbo emily tu ganggu la nak baca entry kamu.. :D

Meh singgah: Mohon Maaf Pertikai Azan

nub said...

ajaq aku.aku keras bab menari2..hahaha

cik Ladies said...

ape lg blogger2 semua .. jom la .. hak3 .. sy gurau je .. mne ada sy nk dtg .. betol.. seyes .. ! huhu :)

hawiz said...

tak kira..pengumuman..encik apesz ajak kiter semua tgk show dier..ayuhh.!!..hihi..^_^..

Si DauN CeRi said...

ohhhowauuuuu.. menari ke???

menariknye! gudluck2!

teringat dulu kat skola rdh masuk tarian tradisional..heheh

sissyira said...

salam

kissing slow2 boleh lah yea..heheh