About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Tuesday, January 18, 2011

|| Mesyuarat Terkini ||

Salam selamat pagi BLOGGER. Sehat dok? Tajuk n3 kali ni nak gempak je kejenya hehe. Saya mmg ada meeting pon. Walaweih hehe, dah sarapan apa pula hari ni? Tengok masuk aje keje dah kena attend meeting. 

Nasibla tak datang kijo semalam (demam laa bukan sengaja pun). Semalam dah org mencari² kita. Haish xboleh dok hilang sekejap. Mak weih, korang den keno poie dulu ni. Time sudah masa. Jumpa lagi ~

14 comments:

cik Ladies said...

selamat bermeeting ..

*ayat macam tah pa pe je .. huhu :)

ishika si amoi ting-ting said...

bro jawab link ni? hehehe
http://contengan-ishika.blogspot.com/2011/01/aku-kena-tembak-ngan-si-kepeng-becita.html

hawiz said...

ayuhh..p meeting noo..
jp lgi nk kuar g site..jum..hihi

ierayahaya said...

wahh selamat bermeeting la..

ierayahaya said...

wahh selamat bermeeting la..

Gayahspears said...

demam ya.. semoga cepat sembuh ya apezs!!!

Siti Safiyyah said...

haha dah nak pegi meeting pun sempat lg nak update blog eh? ;)

::FAIZ FARISH:: said...

setelah lama tak demam. akupun demam semalam. huhu....

MAPPIAU said...

hamboiii dah poe meeting pun sempat lagi tuh jeling belog akekekeke

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

slamat kerja yeee...

Ujang9897 said...

meeting ker dating..heee

efa said...

sempat lg wat n3 sebelum pi meeting salut la..kalo efa...cabut trus gi meeting....tak mampu lg nk jeguk blog hehehe :P

niesz said...

apezs x atteng blog niesz pon..huhu..

Amirrah Zawani said...

meeting2 pun sempat lagi post entry.. haha! :D