About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Wednesday, January 12, 2011

|| Alhamdulillah 6 Day ||

Apezs nak buat ucapan sedikit kepada korang. Korang tu siapa? Siapa lagi FOLLOWER² Apezs yang comel/kacak ni lah. Kerana koranglah apezs masih berdiri disini bersama-sama. Walaupun saya tahu sebelum ini juga saya mempunyai blog yang sudah boleh dikatakan maju sedikit. Tetapi saya pergi beralih kepada blog yang baru ini. Bukan niat saya untuk meninggalkan blog lama [Apezs Slamber] itu, tetapi blog itu telah mempunyai masalah teknikal yang tidak boleh diselamatkan lagi. Jadi niat saya buka yang baru kerana, tidak mahu kehilangan kawan/rakan blogger macam korang dan mcmtu je.

Oleh demikian saya nekad dan berusaha kembali untuk bersama-sama dengan kalian semua. Dengan cara creat a new account/blog la. Then this terciptalah, hanya ingin bersama korang lagi. Dan hari ini/tika ini/saat ini, dengan bangga serta rendah dirinya saya. Ingin mengucapkan RIBUAN TERIMA KASIH diatas sokongan serta kepercayaan ini. Dalam masa 6 hari blog ini telah beroperasi, ia sudah mencecah follower yang ke-1++. Saya rasa amat-amat terharu dengan peningkatan ini. Saya fikir blog baru ini mgkin hampir setahun macam yang lama, baru akan ada orang datang nak follow atau berkongsi cerita.

Malang sungguh tekaan saya tidak mengena. Korang begitu indah/mulia/suci dan bermurah hati rela untuk memfollow saya. *Tisu sekotak aney. Berjurai air mata ini, bila mengenangkan follower yang sudi klik pada blog saya. Tuah pada "Sayap Halusinasi Apezs" tidak saya menjangkanya. Tetapi tanpa bantuan seorang rakan ni pastinya tiada blog yang baru ini. Walaupun dia adalah follower ke-1 utk S.H.A ini, dia juga yang bantu dari segi template ikut kemahuan apezs sendiri. Walaupun saya yang buat sendiri tp dia hanya tunjuk cara, ia tetap berkesan.


"Hidung panjang menusuk kalbu,
Licinkan lagi dengan tauhu,
Walaupun bantuan sekecil abu,
Tetapi nikmat Tuhan saja yg tahu."
Tidak lupa juga pada ::Cik Ladies:: WanNie dan saya juga tidak lupa kepada korang semua, apezs tahu tanpa korang blog ini tak jalankan? Apezs mmg kalau boleh nak senaraikan atau letak banner setiap org yg follow saya. Tapi tak mampu buat masa skrg ne. 1 jam je rest, xsempat nak combined all to be ONE. Insyallah ada masa nanti, ITU akan terjadi. Insyallah~

Apezs nak buat sedikit review pada blogger yang ke-100, nak tahu siapa dan apa yang diminatinya? Tunggu kemunculan N3 yg terbaru k.

40 comments:

Siti Safiyyah said...

hehe, ingat ape la tadi tu..wahh siap dua kali dah entry apezs ade nama saya..thanks wak.. :)

baru nak tego tadi follower awak dah naik..tahniah :D

cik Ladies said...

huhu .. tq2 .. wah , boleyh da lntas follower sy tu .. haha .. :) ape pun .. thniah !

apezs shah said...

|S.S| Hehe dah ada dua yea u.. Takpelah, sbb tadi nak buat lain. Idea lain lak tercipta..;)

Kan alhamdulillah!

apezs shah said...

|Cik Ladies| Welcome u... Erk, saya dah lintas awak ke? Ooops xsengaja..

aleen aiden said...

hahah.aney!bagi apezs ni tisu cket!bukan roti tisu...hu3

apezs shah said...

|aleen| haha awak ni, ada pulak nak srh aney tu kasi roti tisu.. karang bergula laa muka saya..:p

kiwi said...

almk..lmbt la..klau awl bleyh jdi blogger ke 100 =p

ch!natsu said...

wah2 congrats..
hope selamanya teman.. =)

~WaNniE~ said...

Wah...tahniah apezs.....
baru 6 hari dah seratus lebih follower...
ada apa2 tips tak...nak berguru ni

apezs shah said...

|kiwi| Hehe alah takpe u. nanti ada masa, saya akan bantu awak juga..;) Insyallah.

apezs shah said...

|Chinatsu| Insyallah hope so. Kita teman selamanya..;) Thanks ye

apezs shah said...

|wannie| Aits tips ke hehe.. Ape yang apezs buat. Apezs BW and follow mereka serta JANGN lupa tinggalkan sedikit komen.. Dan balas komen mereka pada entri kita.. Hope apezs dpt kekalkan..:)

ain revival said...

dasyat ny kam0o..hehe
:P

cik Ladies said...

apezs , nmpk nye sy kne ikut tips tu , kalau rjin mcm apezs la .. haha

Siti Safiyyah said...

tu diaa..tips blogging drpd apezs..hahaha, baguih baguih :D

p/s: tbe2 ase cam segan lak nak komen kat sini slalu..huhu

apezs shah said...

|Ain Revival| Dasyat ke? Kat manalah daysat tu.. mandai je..:p Thanks.

apezs shah said...

|Cik Ladies| Itu hanya tips, tetapi ia boleh mengikut kemahuan awak sendiri. Alah janganlaa cakap camtu. Apezs hanya org biasa.

~WaNniE~ said...

Oh....nampaknya kena ikut tips tu

Siti Safiyyah, nape lak nak segan???
hehe

apezs shah said...

|S.S| Amboi S.S, janganla cakap macamtu. Apezs ni orang baru yea. Takdelah macani, meih la datang selalu.. Segan nape? Awak kan dah banyak bantu.. ;)

apezs shah said...

|waNie| Betul tu kan. Kenapa dia nak malu, datangla.. skong laaa saya...wawa nak merajuk :(

Hehe kalau sudi ikut silakan..:)

::..Dia daYa..:: said...

beruntung nya blogger yang ke -100

:)

kira maju laa tu baru 6 hari dah ada ramai pengikut...

Siti Safiyyah said...

hiks, saje nak segan.. ;)

apezs shah said...

|DD| Beruntung. Insyallah kalau ada rezeki. Saya akan buat utk semua..

Maju tu alhamdulillah. kerana awak adalah pengikut saya. Kira maju jugalaa. tnp awak xdelaa saya..;)

apezs shah said...

|S.S| Boleh camtu erk.. Saje nak segan2..:p

~WaNniE~ said...

Apezs....nanti datang blog Wannie taw...
ada entry baru...
tapi sebelum tu....jangan marah ye...

Peace no war!!!!

apezs shah said...

|wanNie| haha motep tiru ayat kita.. Okeh datang sekrg..;)

! Encik Nakal ! said...

wahhh~~tahniah bro

happy berblogging~~peace~~

MAPPIAU said...

haaaa betul tak akak habaq apezs ni rajin konpem cepat berjaye neh. hehehe teruskan usaha yea dik :))

nanti bile dah fofular tengok2 la kami2 yang dok kat bawah nun yea :))

Amy Syaquena said...

amy follow sini juga..thanks tau

apezs shah said...

|En. Nakal| Terima Kasih.

Insyallah Happy Blogging here too.
Thanks juga beri sokongan.

apezs shah said...

|Mappiau| Kak betol kata itu.. Terima Kasih sebab mendoakan saya.. Insyallah saya akan usaha lebih lagi.

Aits xkan la saya nak lupakan. Lagi pula haish xdenya nak jadi famous..:p

apezs shah said...

|amy| Kak amy.. Thanks..;) welcom~

Lelaki Ini said...

thanx kerana mnghargai followers anda yg hnsem seperti saya!

apezs shah said...

|L.I| Sentiasa menghargai follower yg hensem seperti kamu... bertuah saya..;)

nub said...

cayalah!!! hahaha

niesz said...

niesz mmg comel pon..wakakaka..prasan tul niesz nie..hehe..

awk rjin blogwalking, tu yg rmai kawan tu.. teruskan ek..

cik Ladies said...

da buat tuk kamu larh .. :)
http://zuekiller.blogspot.com/2011/01/banner-dalam-sidebar.html

nur aisya humaira said...

woww..woww & woww lgi...hehe
dlm mse 6 ari 1++ followers...
congrate2 Apezs..:)

Mr.IX said...

nak balas pantun ni :

Hanya bantuan sekecil abu,
Nikmat Tuhan tetap syukuri,
Teruskan blogging untuk dirimu,
Sama berkongsi itu ini...

hehhehhehhe

CekLa said...

tahniah apezs. dalam masa 1 minggu je dah ada 100 lebih followers.

blog apezs ni lebih ringan dan santai sekarang.