About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Wednesday, January 12, 2011

|| Betul Ke Kamu Ni? ||

Sebenarnya apezs a.k.a saya nak buat sedikit review yang simple tentang follower blog S.H.A yang ke-100. Tidak lain dan tidaklah bukan jatuh kedeboooc kepada Cik Nurul Hidayati. NH adalah follower saya yang ke-100 itu. Dengan rendah diri saya nak buat review sikit ttg blognya.

1.0
Ini adalah banner Cik Manis ni.

2.0
"Aku seorang yang happy go lucky.. Tapi jangan buat hal dengan aku, boleh bertukar rupa karang.. Suka kucing dan muzik, suka makan juga. Study at KUIS" 
Hah itulah kata-kata biodata dari MLM. no no noo.. Bukan Agen MLM yea tapi My Life Me. KUIS tu dekat mana yea? Saya pun tak tahu ni.. M.L.M boleh habaq sikit? Yang best part yea. Artis kesukaan dia Asyraf muslim. Katanya jejaka ini hampir perfect dah.

M.L.M ada juga cita-cita ingin memiliki lelaki seperti "asyraf" ni. So lelaki diluar sana, jika anda mempunyai karektor yang diidamkan oleh M.L.M ni, ape tunggu lagi masuk meminang la. Wah apezs promot sakannya, padahal tak tahu pon. Adakah dia masih bujang, tah² hak org. Mamposs apezs ahakz. Maaf yea awak...

Sedikit tentang minatnya. Apezs pun tak sangka minat dia lebih kurang sama dgn apezs. Dia minat cerita/lagu korea. Apezs YES minat juga BUT not so fanatic. My cousin yes, fanatic habis. Sampai couple pun dengan gurlz mix korea & jepun... Ooops tersalah info lak. Salah satu yang M.L.M ni layan, movie ini : He's Beautiful.

p/s : so pada korang nak tahu lebih terperinci ttg M.L.M, boleh je terjah dia. Dekat mana? Klik link ini --> [korea gurlz]. TAHNIAH awak follower saya yg ke-100. Pada yg lain saya hargai juga ye.. Jangan tetiba serang saya..:(

32 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

Congrate yeee...

ch!natsu said...

KUIS dkt bangi.. =)

N A N a t O said...

oo..rugi sy x jd ur 100-th fllwr..klu x msti dpt satu entry kan..

efa said...

kita serang apezs habis-habisan 0opss....hahaha gurau ja..waah2 dah 100 erk yeah tahniah apezs...nk gi terjah blog si pencinta cerita korea tu..auww..suka cerita korea gak..wehuhu..

apezs shah said...

|A.F.A| Hehe welcome..;)

*tp utk siapa ye.:p

apezs shah said...

|Chinatsu| Hehe yeke, aish ramai juga followers yg dekat ngan area saya yea..;)

Thanks u..;)

apezs shah said...

|Nanato| Hehe awak tak rugi pon.. Saya berterima kasih sangat pada awak. Insallah pd semua follower sy buat, jka ada msa.

apezs shah said...

|efa| hehe serang ke.. jangan mati saya,,..:p efa jahat.. terjah tau.. apez spon..;)

mr.syazwan said...

kalau sy jd follower ke 112 ada review gak ke???

=_=

SyedGraphiX said...

hehehe..review psal syed bila plakk XD

gurau2*

apezs shah said...

|wan| hehe kena macamtu lak.. adehs... mcm dekat sangat je ni..

mr.syazwan said...

huhu

apa slhnya..

dekat tpi no sudah berubah kan??

112 hahaha

;p

thanks follow...

=_=

apezs shah said...

|syed| Hehe utk awak boleh je.. Insyallah suatu masa ;) doa2kan yea..;)

apezs shah said...

|Wan| mmg la kalau mcmtu, saya kena juga buat utk yang lain.. walaupon dekat tp nonya lain kan..;) welcome.

baincardin said...

*HDR on animals! Jom layan...^_^

niesz said...

wa..da rmai follower ek..cept tul..congrate ek..kena rjin blogwalking, confirm dpt rmai kwn..hehe..

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

yupppp aku pun jadi folower ko lah gak boleh takkk....

semakin ramai folower semakin ramai peminat semakin glamor lah ko

Siti Safiyyah said...

err..apezs pun minat korea ke? macam cik ladies gak eh? adoi nasiblah saya tak minat..hehe ;)

sissyira said...

salam

wah tahniah dah ada 100 tu

ingat nanti dapatkan 100k pula yea :D

cik Ladies said...

apezs , bkk gerai macam sy jgak ke ? awk bkk gerai utk entry segmen entry follower , sy bkk gerai banner .. haha .. thniah2 .. :)

sicomot-comel said...

suke asyraf ye??
Comot suke..
Iqram..!


dan BUNNY !


p/s : apesz..mane bunny?kate nak bg?hahhaha

Anonymous said...

hye..eh ad entry tok sye la..owh terharunye..btw, terima kaseh bnyak2..hehe..KUIS dekat bangi jew..sye suke faizal tahir jugak au..haha..tetibe..;)..erm..dun worry la, sye hak ibu n abah 100%..minat korea? pasni bolelah gtau kot2 ada cerita yang best nak ditengok..or lagu2 best yang bole nk share dengar..hihi..lagi skali sye ucap terima kasih..=)

shahjiehan said...

kuis dekat ngan bangi ler...huuhu

IMANSHAH said...

wah korea gituw

Mr.IX said...

bila nk review blog ix..haha..tetiba jer...xde kaitan lak

iniialahaku said...

MLM oh MLM haha..ada jodoh kot bro?suma sma ni..hehe

cik ungu said...

ala . sy terlepas 19 org d hdapan je . lau ta sti sy y ke-100 . huh !

anyway, do have avisit cikungu.blogspot.com

yad'z said...

huu... nak jugak..hehehe... tenks k follow yad'z...^^

mie said...

tumpang ucapkan tahniah..
ehehehee

Siti Safiyyah said...

hehe, apezs,, dah siap dah tutor pasal nak letak banner tu..sila datang tengok eh? :)

http://lurvemyblog.blogspot.com/2011/01/tutorial-nak-letak-banner-dalam-blog.html

fiq. said...

wa..bestnye..kalo ader org
:P review blog kite

MAPPIAU said...

tahniah dikkkkk, kalau rajin mesti berjaya kan hehehe tahniah tahniah yea :D