About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Friday, January 21, 2011

|| Atas Nasihat Rakan Blogger ||

Diatas nasihat rakan blogger saya. Mereka ingin saya extend kan lagi tarikh TUTUP contest ini. Oleh demikian saya bercadang untuk melanjutkan tarikh bagi penyertaan ini dengan lebih lama. Mungkin lebih 1 bulan lagi, ini kerana mereka menyatakan mungkin ada yg pulang bercuti.

Tidak dapat menyertai jika waktu yang singkat ini. Mungkin betul juga kata-kata mereka ni. Yelah orang nak balik bercuti lama bukan, cuti raya cina. Betul tak? Jadi apezs dengan rela hati dan menyanjungi akan memanjangkan lagi tarikh itu.

Tarikh yg akan ditutup setelah dikira tolak darab tambah bahagi jatuh pada 27/02/2011 & akan mengumunkan nama pemenangnya pada 28/02/2011 jam 9.10AM.
SETUJU @ TIDAK SETUJU??
~ KEPUTUSAN INI MUKTAMAD~

14 comments:

cik Ladies said...

amboi , lame nye ..
sy buat bln 2 la klu gtu .. huhu ..
ingtkan apezs online kt pjabat je ..
skrg kt pjbat ke ??

apezs shah said...

|CL| Aits lama sangat ke?
Adehs pening saya, mana satu ni..:p

tak lah apezs dah kat rumah..
aits kat rumah xkan lor xleh nak online..:p

Baru balik dr latihan menari. penat ase.!

MAPPIAU said...

yeayyy!!! akhakk setuju dik setuju banget ko extend kan tarikh tuh, (pssssssttt time tuh papairfan dah balik dah tuh alkonpem la die nak joiiin punyer, tunggguuu okeh kiteorang joiiinnn eksited nih tauu hahahaha :P

nub said...

waa..baguih2

apezs shah said...

|Mampiau| Haha kak. SETUJU ke? Thanks kalau macamtu legalah hati saya. Kena fikirkan hadiah yg terbaik lah ni. hehe.... Wah excited ke kak? mcm saya lak nak nebers ni....:p Thanks

apezs shah said...

|Nub| Hehehe baguih ke? Orite thanks.

ch!natsu said...

up 2 u la enche pengelola..
saya setuju jer.. hoho~

sicomot-comel said...

waaa...extend ke??
huhuhuhuhu...
kalau gitu,SCC nk wat yg baru..da nk dekat date due barulah SCC submit...boleh???hihihi

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

gudluck pesz...

hysman said...

makin lama mkin ramai yg tahu contest ni der..
barulah ramai yg join..betul tak?
takpe take tyme skit asal yg pntg dah promote ini blog..
terbaek bro...
hehe

IMANSHAH said...

semoga dapat header yang terbaik

sissyira said...

salam

berminat nak joint, tapi masa terlalu mencemburui, lagi pula tidak kreatif mana..huhu

Amirrah Zawani said...

ok gak tu..
gud luck pada semua yg join..
i tak reti sgt bab2 wat header ni :D

niesz said...

yeay!sempat la niesz nk join..hehe..mau wat yg pling cntik..caye x..kite tggu dan lihat ek..