About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Monday, January 24, 2011

|| mOrning Beside You ||

Salam morning semua BLOGGER. Fuhhhh ponat, tadaaaaaaaaa I'm Back Daddy Mommy. Hehe siapa tu? Kehkehkeh.. Merepek je keje pepagi buto ni. Ya Allah lama sungguh saya tak update blogkan.

Walaupun hari minggu adalah hari utk beristirehat tetapi kenapa entah padaku hari 'busy'. Kerja pun kena bawa balik ke rumah tau, jangan main². Mana saya tak sibuk, kerja tu hari ini dah kena submit but still not DONE!

Banyak sangat design yang perlu saya buat. Saya ni bukannya jawatan designer tetapi kenapalah derang ni bagi kerja tu. Ini kena minta naik pangkat ke jawatan lain jela. Hahaa.. So saya pon nak minta maaf kalau ada salah silap.

Insyallah saya akan BW/terjah korang lepas ketidak sibukan nanti.Korang jangan lah segan² nak datang singgah sini. Kalau ada yang sudi tu tinggalkan link nanti saya terjah. Insyallah! Dah sarapan ke? Saya tak kot sbb xsempat dah.

Nak hupdated n3 dan lepas tu terus buat kerja sambil jaga customer service punya tempat hehe. See petang dah ada meeting kena attend, jadi ape lagi korang jaga kesihatan noh (aits xde kena mengena pula hehe).


p/s : Jangan segan nak JOIN contest ni okeh.

25 comments:

Lelaki Ini said...

selamat mmbuzikan diri anda!

shah-kayrul said...

pagi apezs...selamat bercergas di hari nie....

apezs shah said...

|LI| Thanks hehe.. Insyallah.

apezs shah said...

|shah| pagi shah.. thanks yea,.

ch!natsu said...

morning apezs.. hepi w0rking.. =)

apezs shah said...

|chinatsu| morning u.. ;) tQ

Siti Safiyyah said...

salam apezs..

selamat menjalani hari yg penuh dengan kesibukan k? hehe ;)

*err saya nak kene tinggal link utk awak terjah jugak ke? hehe

Amy Syaquena said...

selamat memulakan tugas...

apezs shah said...

|S.S| Salam

Hehe Insyallah.. kesibukan gilerh ase. Haha gedis yea.. u takyah la..:p

apezs shah said...

|kak amy| thanks kak.

Siti Safiyyah said...

gedis?? apekah itu?? adek beradek gedik ke? ;P

eh eh ape ni buka2 belog lg ni..syuh2 pegi buat keje nuh..hahaha ;)

apezs shah said...

|S.S| Hahaha dihalaunya kita dr blog sendiri... Mmg jahat ini budak :p

Siti Safiyyah said...

owh lupee..ini kan blog awak..haha, sory2 teehee ;)

apezs shah said...

|S.S| Haha takdelah.. Okeh je... saje je u..:p

hawiz said...

salam..bgsr tu apesz....tp seksa beb nk design2 nie..tmbah2 customer cerewet...geram aku..waaa...

apezs shah said...

|hawiz| salam..

Hehe tahu takpe... mmg seksa gilerh..sabar2 yea..

julien hakym said...

jgn tension2... :-)

apezs shah said...

|Julien| orite thanks yea..;)

DanieL AdiE said...

same2!!

sgt2 bz..especially dis week!

jom2 settlekn pape yg patut..

sicomot-comel said...

goodmorning;D

aleen aiden said...

hu3.xpe2,sila2 buat keje.nnt da free2 singgahla sume blog yg ado.alin xkesah.baeknye!keh3

Siti Safiyyah said...

apezs,, perasan tak online counter utk tau jumlah pengunjung awak tu macam ade problem jek??

efa said...

design itu sungguh seksa nk memikir mcna nk design huhu..btw selamat bertugas :)

-me- said...

i follow....

niesz said...

keja rajin2 yer..:)