About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Wednesday, January 19, 2011

|| Berita Terkini ||

Berdiri dan melemparkan suara saya disini, ingin menyampaikan satu berita terkini. Tentangnya kisah bermula pagi tadi, selepas entri INI dan kini ia telah diikuti oleh segelintir pihak yang mahu bersama-sama dalam dunia ini. *korang dengar ke sore saya.

bermula dari sini. Facebook~

Apa apezs dah banyak bebel ke? kalau camtu, saya pendekkan cerita jela. Hehe apezs ada war-war kan pasal page fun tu pd kenalan² rapat. Tak kiralah dekat opis ke, kat FB ke and blog pon ada.

Dan oleh itu ini saya punya :-

nampak tak? hehe suka tak, tapi ngat nak tukar picture tu. haha.. nanti²lah.

Dan ini dari kaki blogger yg pertama dia follow saya di 1M:-
nama dia dalam 1M tu, Ummi Kalsum. katanya apezs xkenal dia mula-mula haha. Orang kenal je, saje wat gempaQ tak kenai haha. Korang nak terjah blog dia tak? Meih klik sini tau --> [whitebunny]

Dia ni suka haiwan seperti bunny. Tambah² pulak kalau warna putih, cukup suka. Apezs ada nak kasi dia tapi nanti ST apezs tu menangis. Macamane? Sape nak nenennn kan dia haha.. ooops tercharut lak. sorry.

Blog dia ni white also, and nice la sbb mix dgn pink. Biasalakan wanita tidak akan lari dgn pinky hehe  BUT not all la. Sedikit review utknya.

p/s: dia join kerana MR.IX ada wat review ttgk 1M ni. thanks to him juga, saya join kerana review dia.

6 comments:

sicomot-comel said...

hahaha...
eleh, iyer la tu nk bg ST...
saje je nk acah-acahkan?? huhuhu
tentang penjagaan ST, jgn risau, ditanggung bereh la...
*jgn pikir yg lain2 pulak ye.ketuk pale kang! haha

p/s:thx for reviewing me=D

MAPPIAU said...

wah!! sudah ade fesbuk malaysia walauweiii, nanti akak terai usha dik hihihi, mekacih sudi kongsi pasal nih, akak pun tak tau pasal nih tau hehehe

Siti Safiyyah said...

oo ummi kalsum ni..kenal kenal..hehe

eh kejap, ST? ape tu wak??

Siti Safiyyah said...

tengok kan dah terpengaruh dengan awak dah..hehe ;)

cepat add saya! ini adalah arahan,haha *memain je* ;P

nub said...

cepat2 add. hahaha

Siti Safiyyah said...

search Siti Safiyyah k? gambar profile same je macam gambar ni.. ;)