About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Wednesday, January 19, 2011

|| Selamat Pagi 1Malaysia ||

Salam. Blogger² sekalian, macamane hari ni sehat kew? Den sehat jo. Saya nak share something yg NEW dan asenya macam best kat korang semua. Jika ada yang nak join, jangan lupa tau add la saya hehe.

Walaupun ada khabar angin kata FB nak kena tutupla, walaupun hanya rekaan. Tetapi KINI kita tidak perlu risau dah yea, sebabnya kita ada page dari Malaysia sendiri dan semestinya bukan khabar angin yg kata dRbook itu ye.

No no no nooo... Ini page from Malaysia sendiri like FB juga. Siapa yg nak join meih cepat tau, saya tengah decorated my page profile tu. Nak kasi cantik katakan hehe.. Meih klik sini --> [1Malaysia].

p/s: jangan tak jOin tau, apezs g wat kije dulu. nanti sambung deco page hehe.

16 comments:

Lelaki Ini said...

huhuh
besh2!
tapi tak berminat!
thanx saja...

Siti Safiyyah said...

salam apezs..

1malaysia.com??best ke??ni yg macam nak terpengaruh ni..hukhuk ;)

~aYeeN & SuE~ said...

As salam n monink...
wah2, msia ada jgk ye..hmm..best ke..klu x mls la mau join..huhu.(fb pon da ckp melalaikan)ngeh2..

apezs shah said...

|LI| Hehe yeke? takpe...:p

apezs shah said...

|S.S| Salam

Tah baru nak join ni..
Jika tak join, mana nak tahu best ke takkan hehe..;)

apezs shah said...

|Ayeen| Salam..

Morning u.. hehe aiyoook belom join dah malas nak join yuea.. hish u ni..:p

~aYeeN & SuE~ said...

ala.bkn pe.frendster n my space pon da berabuk tuh.(pswd pon da ingt,ke dh deactive..hehe)..xpe2,u try dlu,ne tau cm best t ley la ktorg ni join lak..haha..:P

apezs shah said...

|ayeen| hehe orityelah kalau macamtu.. apezs cuba dulu la.. ;)

aleen aiden said...

da dgr jugak pasal 1malaysia nih.hee

apezs shah said...

|aleen| Jangan dengar je.. JOIN la sekali hehe.. :p

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

jgn la dRbook tuu..sure cm tuan nye...adoyai..

apezs shah said...

|A.F.A| Hehe apezs pon xnak laa.. tapi ini lain... ;)

Siti Safiyyah said...

arini merajuk taknak gune shoutbox..hukhuk..boleh gitu? ;P

*apezs, awak buatlah macam yg saya ajar tu..insya-allah berkesan..papepon hati2 la ketika berblogwalking.. ;)

sicomot-comel said...

hoho...sape yg dah wat akaun tu, jgn lupe add Comot sekali !

SCC 1malaysia

::FAIZ FARISH:: said...

aku rasakan, header ko nice.... hehehe

cik Ladies said...

da buat da 1m'sia tu ..
tp dr td dga muzik kt ctu je ,
tak de la tersekat2 muzik dy ..
:P tu suka tu .. hik3 .. :)