About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Wednesday, January 19, 2011

|| Saya Layangkan Kepada Anda ||

Salam saya ucapakn. Sebenarnya n3 kali ini berkisarkan kisah ttg photoshoot tu lagi hehe. Bukan apa, aritu ada permintaan dr BLOGGER mnt saya showkan lagi photo² yg diambil kat Genting tu.

Saya tak boleh nak showkan semua, boss saya cakap xboleh. Jadi salah satunya saya paparkan disini jugalah. Salah satunya sahaja hehe. Jangan marah yea pada yang meminta tu [dia nk byk hehe]



*alamak ter-dua pula, enjoy the photo ye hehe. Itula model² become pada photoshoot itu hari. No EDIT pon! *malunya saya, jgn ada yg benci sudah...

12 comments:

Siti Safiyyah said...

ehem macam kenal je jaket tu..bukan penah pakai dalam satu gambar yg banyak2 tu ke?hehe ;)

::FAIZ FARISH:: said...

nice nice.... ada style la

sicomot-comel said...

cantiklah alley neyh. PUTIH!!
posing pown masing2 smart bergaya.

p/s:apek,npe kelat jek muke..hehehe

sicomot-comel said...

alley = lorong

owh..pengarah suruh ye?kalau tak buat?
potong gaji!haha

Hanim Mahali said...

cam cover photo album je yang picture first tu... nice

:.nick.: said...

perghhhh dasat

||| PöJìé PööH ||| said...

Clust!!!

PojiePooh; Hanya Satu...

Siti Safiyyah said...

apezs oo apezs..
sedih neh..apesal 1M tu macam dh shot jek? tadi kan dah add ramai friend tbe2 tgk takde pun..yg apezs pun takde..sedih la gni.. :(

*mestilah pasan jaket tu sbb kan saya ade puji cakap jaket tu cantik..hehe

cik Ladies said...

aigoo aigoo aigoo .. bes nye tmpat nk shoot tu .. model pun smart .. :)

lawa3x ! :p

yad'z said...

smart dowh...

fadhdeela said...

cewah2..smartnyer :)
anda telah di tag :P

Meh sini: Anda ditag!!

~aYeeN & SuE~ said...

salam..
waa jd model plak ke..kih2..smart2..de bkt terpendam..hehe