About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Sunday, January 9, 2011

|| Bloglist Blogger 2011 ||


Setelah penat seharian apezs ber'tournament' bowling dengan my friend's. Apezs buka la pula blog hari ini. Saya di tag weih untuk segmen Bloglist Blogger 2011 kepunyaan Cik Diana tetapi diaplikasikan kepada saya oleh Cekla. Dia suruh saya join, jadi insyallah saya pasti akan join.

Sesiapa yang rasa nak join juga segmen ini kan, boleh la klik ini untuk lebih maklumat yg terperinci. [melody ku].


hai semua terutama Cekla thanks sebab tag saya, jadi boleh la saya menceritakan sedikit tentang diri ini serta menyerikan lebih lagi dalam dunia blog ini. Nama saya just call apezs umor yea emm, dah tua uols. Tahun ni dah masuk 25 tahun pun. Stay at Putrajaya kerja pun juga disini. As a pembantu di MOE. Oooops cukuplah kot, banyak sangat nanti kena serbu. haha saya lawak saja.


nama yang apezs berikan pada blog ni bukan sebab apa, ini kerana apezs suka sangat tgk movie halusinasi ni. Kkdg tu akan ada juga kisah yang pernah apezs dengar atau 'alami'. Cuma  alami tu tidaklah selalu kerana Insyallah Dia akan sentiasa disisi kitakan. Apezs pernah ada blog yang sebelum ini apezs handle atau jaga tetapi disebabkan masalah pada blog tersebut saya dah bertukar ke NEW blog ini. Saya berusaha untuk menaikkan kembali dunia blog saya, walaupun bermula dari bawah semula.

Sayap Halusinasi Apezs begitu payah utk disebutkan. Tetapi boleh disebut sebagai S.H.A je. Tidak boleh nak ngomel panjang pasal blog saya kerana ianya masih baru. Tetapi blog saya ingin memberikan input-input tentang personal/isu semasa/gossip-gossip. Nanti kalau ada yang sudi nak komen silakan, kritikan membina pun saya menerima dengan hati yang terbuka.

saya nak tag 3 orang halusinasi :-

25 comments:

Cik Diana said...

salam.. thanks coZ sudi jOin.. ;)
n thanks jgk cOz sudi kOngsi cerita psl header blOg nieyh.. hehe..

keje dgn MOE.. bhgian kpm ker nieyh..?

Siti Safiyyah said...

wahh orang pertama yg ditag tu..hehe, thanks apezs..insya-allah esok saya join itu bloglist ok? :)

eh baru tau awak umo 25..ingat baru 20lebih..hehe

IMANSHAH said...

wah MOE tu..wahaha

apezs shah said...

|Diana| Insyallah. Thanks juga sudi berikan ilham ini.

Keje MOE bukan Bah KPM mana ada lah u hehe...;)

apezs shah said...

|S.S| Welcome u.

Aits 20lebih tu bukman 25 ke? hehe..;)

apezs shah said...

|Shah| Hehe kenapa u? u kan cikgu ;)

Rozuan Ismail said...

thanks tag wan..tapi x faham lagi pasal benda apa ni..kena baca dulu ok!!

♥ Cheenta ♥ said...

apezs dah boleh komen g try na.hihih :) maap tau n tq g tau

ZWAN SABRI said...

Thanks taw seba bsudi tag zwan..
nanti klaw ada masa, zwan join k.. ;)

sissyira said...

salam

sama samalah kita memeriahkan bloglist cik diana ye

follow ur blog :D

sHaH said...

owh MOE? leh tolong cek posting tak ni?

apezs shah said...

|zuan| Baeklah.. apezs faham je.. silakan amik masa anda...hehe welcome..;)

apezs shah said...

|cheenta| wokeh nanti apezs g try komen blog u k..;)

apezs shah said...

|zwan| Welcome dear.. Boleh je ada masa meih join k..;)

apezs shah said...

|shah| hehe nak check posting ke? wow, nak g mana tu..:p

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih atas kembara ziarah maya”

Yuupppp hari ni mesti ramai yang buat Entry AJL ni.... Yang pasti ade yang tak berpuas hati keputusan juri.... tunggu aje esok.. Faizal Tahir tak bernasib baik cuma menang Persembahan terbaik but
Juara Lagu – Ana Rafali (Tolong Ingatkan Aku)dah diduga pun..sebab dia gegirl yang cun habiss malam tu...

Cik Diana said...

ye lah tuh.. kira bhgaian pendidikan gak lah tuh.. same lah ngan Shah.. nnty tlg adjust pOsting bOleyh x.. hehe.. ;)

apezs shah said...

|afzabizam| Hehe semestinya. ramai yg buat pasal AJL ni kan.. Mungkin juga..;)

apezs shah said...

|CIk Diana| ermmm saya bahagian akaun. hanya urusan lain dr bidang posting ni. hehe macamne nak bantu ukt postingkan place hehe..;)

Siti Safiyyah said...

apezs,, saya dah buat entry ni..hehe, jom dtg bace k? :)

http://lurvemyblog.blogspot.com/2011/01/bloglist-blogger-2011.html

apezs shah said...

|S.S| Insyallah apezs dtg ni...;)

Cik Diana said...

Owh.. ye ker.. xpe2.. kasi up gaji i nnty.. =P

apezs shah said...

|cik diana| Ye ye je kan cik diana kita ni.....:p

Cik Diana said...

hehe.. mner taw.. kowt2 nnty naik pgkat ker.. jgn lupa i.. kui3x..

^mISz MatAHarIEy^ said...

hye.. snggh n follow ur blog... :)