About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Monday, January 10, 2011

|| Tolong Ingatkan Aku Selamat Pagi ||

Salam Selamat Pagi kekasih gelap ku. Wah ada kekasih ke ekau ni apezs? Tunjuk sikit! Hello jika saya ada kekasih, buat apa nak kena tunjuk. Bukankah tidak elok macamtu, awek saya cantik sangat nanti you caras pulak. Apa? Nak tahu juga siapa? Mak aih tak reti bahasa rupanya, orang dah cakap xnak xnak laaa. Sengal nak tahu juga ke? Okeh biar I terangkan serba sedikit. Dia berbjau kurung comel, bergitar, pandai mencipta 'lagu' sendiri. Alamak korang dah tahu ke. YES!! Betullah tu, Ana Raffali la. Apesal lak tak percaya, sudeh!!


Hehe apezs hanya sekadar bergurau dipagi hari je uol's. TAHNIAH!! Buat Ana Raffali kerana telah mengungguli sebagai artis terbaik bagi AJL 25. Walaupun Yuna kalah tetapi dia tetap roxxxx. Siapa tak tengok AJL 25 semalam? Sila laporkan diri kat sini, saya nak bagi ceramah sedikit. haHaha... Walaupun badan terlalu penat sangat, dek kerana tournament bowling punya pasal. Apezs a.k.a I/me/saya/aku/I am tetap tengok AJL 25 dirumah member. Berkumpul beramai-ramai tuh sambil makan pula donut JCO.ahakz. Donut? Oh tidak, I'm not Okeh!!.

Weih apezs ni dah lari topic utk entri kali ni ke? Biar yang betul ni? haha memang pun kan, korang pon janganla mengamuk atau marah. Sekali sekala je kot, dah fokus sini look at me. Wooo jangan jegil mata yea ahakz. Korang dah sarapan pagi ke? Makan apa pagi ni? Apezs nasi lemak aje. Dan bersyukur kerana ada orang belanja, makcik tu terjumpa kat cafe. Masa nak bayar makanan yg saya beli, makcik tu cakap dek(kaunter) kira yang ini sekali. Mak aih den terkejut serta malu sangat, depan orang ramai tu.

Saya cakap takpelah, tetapi dia menegaskan juga. Apezs time tu dok belakang dia, tak boleh nak watpe lah. Alhamdulillah bersyukur kepadaMu Ya Allah diatas limpahan rezeki hari ini Amin. Jom kita mulakan kerja pulak. Sayonara (",)

25 comments:

zacky ~786~ said...

sayonara..~~
anna rafalli.. best..

apezs shah said...

|zacky|
Yes best jugaaa...;)

hysman said...

salam bro..
takpelah nk buek camne...
dah rezeki awek hang tu...
ana rafalli...
hehe..

~pdhal mmg saje kan tayang muka kat makcik tu.. hahaii... :p

Siti Safiyyah said...

makcik,silalah blanje saya jugak.hehe

err..saya tak tengok la ajl semalam..tengok2 dah nak abis dah..hehe

MAPPIAU said...

hehehe tahniah buat ana raffali hehehe

eh header apezs pun gempak gak tuh, ade kebolehan dah tuh, kalau nak tau lebih pasal header dan software tuh leh kontek hubby akak yeh, coz yang entri header tadi tuh hubby akak yang buat tuh hehe boleh kontek hubby via emel mappiau79@yahoo.com

hehe follow apezs juga yea :) boleh lebih kenal2 lagi okeh :))

apezs shah said...

|hysman|

Salam.

haha awek saya ke? Alhamdulillah kan, dia dah menang..;)

wah mana adalaaa.. xtayang laaa, makcik tu yg tayang duit haah..:p

apezs shah said...

|S.S|
Nak juga ke S.S, boleh2..meih cepat pilih makanannya.

haha apelah xtgk rugi tau ahakz..:p

julien hakym said...

x layak!!!
tp its ok kalu kita bg dia peluang..
baju azab sgt.. :-)
hi awak...selamat berkenalan...hehehe

apezs shah said...

|kak Mp| salam

kak header apezs mana cantik, ketara sangat macam budak baru belajar nie hehe... saya guna powerpoint je edit picture utk header ni. hehehe...

Insyallah nanti saya akan hubungi hubby akak..;)

apezs shah said...

|JH| Kan, kita berikan peluang utk dia brnafas juga yea.. Habis u skong sape? ;)

aDisH.sHidA said...

thanks apesz dtg blog shida....

mR.sYaH said...

rezeki ana menang... apa2pun semalam byk lagu best2..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

waahhh..bpg dh mkin csntek..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

cmne nk follow...xde pon butang follow...

Amir Rayyan said...

sudah ziarah kembali...selamat pagi...:)

nulhazwany abdul malik said...

kalau betul la ana rafali tu awek cik apezs, mau kene serbu belog ni...
hehe
untung la makan free.. nak jugak ^^

apezs shah said...

|adish| Welcome adish....;)

apezs shah said...

|syah| yerp mmg banyak lagu best semalam kan..;)

apezs shah said...

|Patik| Haha ape tu? bpg dah makin csntek?

Aits xde button follow ke kat atas sekali tu.. Patik tipulah..:p

apezs shah said...

|amir| selamat pagi.

apezs shah said...

|nul| Haha jangalaa serang saya.. masak laa, g serang diaa hahaha..:P nak makan free juga ke? meih nak belanja air suam..;)

man yusoef said...

aik wat blog baru ke??..huhu..yuna patut menang..haha

apezs shah said...

|man| yerp blog baru. yg lama dah xboleh diselamatkan. ada masalah dah. pelik asenya, tak tahu kenapa.

betul Yuna perlu menang hehe.. tapi rezeki Ana lebih berpihak..;)

efa said...

hahaha...wow awek apezs ana wehuhu...kalo betul nk tumpang glamor gak ah..pasan jap kahkah...sah nnti ramai dtg blog ni :)dah rezeki dya nk wat cmna huhu...tahniah buatnya :)

apezs shah said...

|Efa| haha xmau2... nak Yuna gak. betul tu rezeki dia kan.. eh saje je.. gilerh nanti ramai dtg jenguk..:p kena caci kang susah lak..