About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Sunday, January 9, 2011

|| Tournament Bowling With PKU ||

Salam. Selamat berhujung minggu kepada korang yang saya hormati seklian. Haha skema tak utk weekend ni. Ah sudeh la, kena menjadi seorang yg beretika pulakan. Korang buat ape hari ini? Yes jangan korang jeles yea. Apezs g main bowling hari ini. Huh dah lama berkurun agaknya dah hampir setahun tak main bowling ni. Rasanya sah sah teruk nak baling bola tu hahaha. Apa boleh kata lagi korang, saya ni bukan pakar tapi pokar je haha..

GempaQ tak tajuk saya? Haha sakan kan, bukan apalah saja je nak wat gituu.. Padahal haprak. Weih malu jangan laa korang pon sebut. Ase sedih ni, sentap macamni. Ada sesiapa kat sini nak join saya main bowling ke? Cepat!!! Tengah tunggu ni. Siapa lambat kena bayar semua game haha. Lawak saja. Main dekat Bowling Alamanda aje. Alamak saya kena gerak la, dah nak mula hehe. Sayonara's.. :)

7 comments:

Gayahspears said...

huhu.. Gayah men bowling pon salu ke longkang je...

sHaH said...

dah lama tak boling.. abes terbang ke laut sume skill..

sHaH said...

dah lama tak boling.. abes terbang ke laut sume skill..

apezs shah said...

|gayah| Hehe ke longkang pun lama2 pasti ke atas pin.. Tol x? ;)

apezs shah said...

|shah| Dah lama kan. Apezs pon dah lama juga xmain tau. Tapi dpgt no. 2 pon jadilah hehe,...

hysman said...

jom lawan yok...
sape kalah kena bayor kos game n transport... kwn dok jb jauh nk ke alamanda tu der..
hahaa...

~tq sudi singgah ke blog kwn...
nice blog ni but konfius ade EMILY kat tepi tu.. hehe..

apezs shah said...

|hysman| Hahah gilerh kena macamtu sekali ke? Wah gayanya saya kena sediakan penginapans ekali tak hehe.

-Noh confius bab tu je ke? Takde tgk comel je dia, tambah pula dok kat tepi tu hehe..:p