About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Monday, January 10, 2011

|| Bloglist Rabbit Dan Bunny Comot ||

Yes banner dah siap.

Haha apezs bermimpi ape tah malam ni, rajin pulak follow segmen orang. Even dia tidak ditag pun haha. Sebenarnya apezs tido siang, terjaga malam. Demam masih tidak sembuh/beransur pulih. Sakit sangat kepala ni tetapi tetap gigih ON my lappy den blog.

Kali ini apezs nak join segmen dari blog En Imanshah yg dia telah ditag untuk mejawab segmen ini oleh Si Comot Yang Comel. Sesiapa yang rasa nak join pon dipersilakan lah sangat ni. Klik je ini untuk maklumat yg lebih berindeks --> [bunny]

jOm kita jawab apa yang dimahukan :-

4.0
Kenapa saya nak duduk dalam bloglist Cik Bunny yea? Ini kerana saya ingin menjadi salah seorang rakan/kenalan/member/sahabat/kaki blogger dalam dunia blogger Cik Bunny Yg Comel.


p/s : Haish terukla brokband malam ni. Tersiat-siat asenya hati ini.

12 comments:

sicomot-comel said...

waaa...
terima kasih ye sbb join bloglist sy..
*berbesar hati neyh

anyway..
tengss jugak coz pggil BUNNY!hik3

apezs shah said...

|SCC| Hehe welcome.. thanks sudi wat segmen ini.

wah suka ke kena panggil bunny? kenaoa yea?

N A N a t O said...

broadband mmg mcm tu..siat kan je b tu...emm..

cik Ladies said...

em , apezs suka masuk bnde2 mcm niey ey ..
huhu . boleyh naikkan trafic kan ??
huhu :)

mie said...

wah!!
menarik ni..
hehe

apezs shah said...

|Nanato| Kan siat je.. brodband nie.. mcm kena lempar je..

apezs shah said...

|cik ladies| Hehe bukan suka, entah semalam rajin pulak nak join.. kalau tidak susah gak hehe,.. memilih gak tau nak masuk segmen ni. kalau soalan kena jawab pajang/banyak. ermmm susah skitlaa.. skit2 je xpe.

apezs shah said...

|mie| Menarik je ke? hehe meih join sekali yea..:)

sicomot-comel said...

apezs..
bcoz..
i LOVE bunny!!hehe..
sbb tu la blog kaler putih..


anyway,,apezs ade bunny kt umah??
nak !!! hehehe

apezs shah said...

|SCC| Yeke? Wah ada bela x?
suka putih jugalah ni kan..;)

Nak ke? Hehe karang org kasi xnak bela pula..:p

sicomot-comel said...

Erkk..dulu penah bela..
tapi mase kecik2 dulu manalah pandai jage binatang..huhu..mati dah ~

Yup..white is my fav kaler..

Eheh,, kalau orang nak bagi..
doblas padang bola saya tadahkan..
hahhaa

apezs shah said...

|SCC| Dulu oernah bela, sekarang kenapa tak nak bela hehe... mati tu mesti xnak jaga betul ni...:p

Oh suka putih yea..hehe..
nak bagi boleh je. Tapi nak bagi macamane ni..:p