About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Monday, January 10, 2011

|| Salam Perkenalan Buat Blogger Baru ||

Banner dah siap letak.

Kali ini apezs nak join segmen dari blog ShahJehan. Korang nak tahu ke segmen apa ni? Ini segmen suaikenal juga. Untuk merapatkan lagi kenalan dengan blogger baru ke ataupun lama. Jadi sesiapa yang sudi dan tengah lapang boleh la JOIN yea. Meih klik sini untuk maklumat yang lebih padat dan sendat --> [kompas pinky]

meih kita sama-sama survey kata-kata dari Apezs :-

3.1
Nama blog ini dtg dari perkara yang tengah terjadi pada blog sebelum ini. Sayap Halusinasi adalah nama blog yang saya fikir sangat unik. Nama ni diwujudkan dek kerana blog b4 Apezs Slamber telah disabotaj. Dan oleh demikian saya terpaksa creat a new blog, then this a my newbaby.

3.2
Mengapa saya berblog ini kerana saya suka menaip, suka menceritakan segala pengalaman yg boleh saya ceritakan, suka melihat template2 yang cantik dll. Berblog ini juga saya boleh mengenali hati orang, ramai kawan, leh baca sikap manusia dll.

3.3
Azam saya bagi blog terbaru ini adalah semoga saya mempunyai followers, kawan baik blogger, ramai kenalan, banyak info yang sudi diberikan/dikongsikan bersama. Saya kini mula menapak dari bawah semula, oleh itu saya ingin diberikan tunjuk ajar juga dari kalian semua. Semoga pengenalan ini akan lebih bertambah ukhuwahnya.

3.4
Saya nak tag kamu, jangan lupa join yea. Then inform to me :) -

12 comments:

IMANSHAH said...

salam

saya takleh join ye..dah 2 tahun lebey

apezs shah said...

|Shah| salam

Lor mmg tak boleh ke? Bukan boleh je ke? evend ah lama..:p

nub said...

woahh!! nice2!!


baek2 nii

apezs shah said...

|nub| Hah bagus silakan...
Jangan xbuat yea.;)

MAPPIAU said...

eh yang keluarga bahagia tu akak yeh hahaha terharunyer hihihi mekasih dik sudi tag akak, insyaallah nanti akak buat yea, tenkiu dik :)

apezs shah said...

|Mappiau| Kak sudah tentulah itu akak...;) Welcome, nanti dtg agi..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

TQ ye tag~~

apezs shah said...

|A.F.A| Welcome Patik..;)

FATIN MRAZ said...

salam perkenalan juge apezs & utk blogger yg membace di sayaphalusinasi..

kawan baik blogger? sound great! :)

apezs shah said...

|Fatin| Salam perkenalan ;)

Yes sound greatkan.. best ape..;)

zacky ~786~ said...

thnks apezs ~ sudi tag.. dgn pantas zacky wat..

apezs shah said...

|zacky| hehe welcome dear.. pantas sekilat yea..;)