About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Tuesday, January 11, 2011

|| Klinik/Hospital/Pejabat ||

Salam. Selamat Pagi pada teman-teman yg dicintai weih. Korang dah sarapan ke? Sarap ape/menu ape? Apezs makan nasi goreng bertelorkan ayam, haha sedap juga ni. Badan dah berandur pulih, cuma sengal-sengal panas je yang belom berkurangan. Semalam sakit kepala ya amat, dengan panasnya lagi. Mahu tak berbaring je kat atas katil.

Sudah la apezs nie tinggal sorang², mmglah takde dinner utk dimakan semalam. Sebabnya saya tak larat lor nak bangun masak. Nak masak maggie pon tak larat gilerh nak bangun. Minum 100 plus yg tinggal saki baki aje, ngat nak cerdaskan badan sikit. Pada Cik Ladies, sila minum 100 plus bebanyak apezs rasa. Air tu effective lor, apezs dah sedikit sehat ni. 

Walaupun sedikit je saya dapat minum, kira baik jugalah kan.
Semalam balik kerja tertido sebab tak larat. Terjaga kol 10PM sampai kol 1AM xboleh tido lak. Jadi berblog lah gayanya, saya nak BW pon xboleh. Sbb berokband saya semalam gilerh hampeh. Teruk betul rasanya, line dia mengalahkan sipot tgh berjalan mengesot.

p/s : Korang jaga diri okeh, nanti sambung lagi.

22 comments:

fifianggun said...

xsihat ke ni?btw tq for the wish yer..hehe

apezs shah said...

|FF| salam

lebih kurang mcmtulah. Xsehat sangat. Welcome..;)

Joey said...

tadi saya makan nasi dagang. Eh jap..aku pun tak tau itu adalah nasi dagang ker tak. hahaha

apezs shah said...

|joey| Haha motep sendiri makan pun tak tahu ni. haish!

MAPPIAU said...

alhamdulillah apezs dah beransur sihat, akak doakan mudahan apezs terus sihat yea, yup air 100 plus memang elok kalau kite demam hehehe.

sicomot-comel said...

Tadi makan nasi goreng je..
tapi sedap !
at least, hari ni mkn,takde la muntah2 mcm salu..

dah sehat totally ke blum?
pakai Cool Fever..hek3

ch!natsu said...

get well soon..
take care.. =)

FATIN MRAZ said...

get well soon ya!
i folo.. ;)

apezs shah said...

|MAPPIAU| Alhamdulillah kak. Apezs dah beransur pyulih sedikit demi sedikit. Apezs xde pula tahu kes 100 plus tu hehe,.. Thanks kak.

apezs shah said...

|SCC| Wah sama la pula kita kan. Dapat makan nasi goreng. tak muntah² dah yea? So jangan lupa ubat yea. Walaupun apezs pon tak makan hehe..

What cool fever, wakahkahkah.. Dah macam budak² la apezs nanti..:p

apezs shah said...

|Chinatsu| Insyallah Thanks dear..;)

apezs shah said...

|Fatin| Thanks follow me...;)Insyallah!!

[z@ck] said...

100 plus elok untuk kurangkan demam dan panad badan tu..get well soon =)

aleen aiden said...

sipot bejalan mengesot?camane ye?tgh imagine.hu3

apezs shah said...

|zack| hehe untuk kurangkan demam yea.. thanks yea..;)

Siti Safiyyah said...

err..tajuk dengan entry macam tak kene je??ingatkan dah gi klinik dah..haish nak kene berleter lg ni..hahaha ;)

apezs shah said...

|aleen| haha imagine cepat. Kalau tidak dia dtg serang u hehe..:p

cik Ladies said...

kalau tak minum tak boleyh ? huhu ..
semoge apezs cpat smbuh , boleyh la sntiasa blogwalking kesana kemari .. huhu .. slalu2 la singgah blog sy ye ;)

apezs shah said...

|cik ladies| hehe tak minum xboleh laa.. kena minum juga haha... Insyallah.. saya akan dtg jika ada entry baru.. nanti tinggalkan link entry baru.. pasti cepat saya terjah..;) semoga CL pon cepat sembuh yea.

apezs shah said...

|S.S| Haha betul ke? Entry and tajuk xsama ke? Wawaaaa malu lak. Ngat dah mention tadi.. Alaa jangan bebel yea.. Nanti kena jual..:p

efa said...

alhamdulilah dah sembuh yea apezs..efa makan nasi goreng+daging masak merah hehehe :)

apezs shah said...

|Efa| hehe kan.. tapi efa perasan tak. sejak kenal apezs dlm blog ni. asik xsehat je kan..;) sedapnya makan pagi tu.