About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Tuesday, January 25, 2011

|| Bloglist Sandiwara Seorang Insan@Syafiq Rosli ||

Sambil-sambil berlatih menari utk show jumaat ini. Apezs sempat lagi nak update n3 pada waktu ni.. Hahaha harap-harap cikgu tak perasan. Sebab saje je nak nak join BLOGLIST kali ini. Ada orang kata tuan blogger ni a.k.a Syafiq Rosli ini fames amous like En Ben juga tau. Jom kepada yang nak join bloglist dia. Meih klik SINI, sebab cara-cara dia mudah gilerh tau. Nak tahu ape? Meih tgk apezs jawab :-

S.R ini jawapan saya : APezs adalah LELAKI.


p/s : tu saje tau soalannya yg perlu jawab. bestkan hehe..

8 comments:

niesz said...

hehe..gud luck yer..:)

apezs shah said...

|niesz| Hehe thanks yea.. ;)

sicomot-comel said...

ohoo...dia pown join jugak ;)

apezs shah said...

|SCC| Hehehe JOIN je.. u pon sama jugakan.. Tahniah.. ;)

~aYeeN & SuE~ said...

iyeke LELAKI..huhu.
gd luck..u menari pe tu??

Syafiq Rosli said...

thank eh join..hehe

Amirrah Zawani said...

senang gila soalan.. tak jawab pun dah boleh tau apezs lelaki.. haha!! :D

MAPPIAU said...

hehehe akak pun baru hegeh2 nak join hahaha