About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Friday, January 14, 2011

|| Chart En Nuff vs J-Pop Song ||

Salam Jumaat korang. Bertemu lagi kita di petang la ni noh. n3 apezs kali ni just nak share pasal benda nieh. Benda nih toksah dok buat main-main na, setengah orang kata bahaya. Sebab pa tau, dia yang malas nak dengar ka nak melihat/tengok ka. Mereka-mereka ini akan meluat tapi boleh kaver lagih. Hangpa xcaya noh, okeh takpa meih baca ke bawah lagi.

Rajin sangat hari ni saya nak habaq kat hangpa :-
1. pasai chart/carta la.
2. pasai ada orang kata 5 perkara dia xsuka.

1.0
hangpa baca, teliti, tengok kat blog saya ni. Rasa-rasala ada tak saya ni ada tulis atau letak bahasa-bahasa yang pelik² ha? takdok laaa, saya tengah pelik dun ajaiban ni. Ada orang tengah dok VIEW blog sayo dari negara. 
HAH!!?? Apa? NEGARA? Negara mana pula yang dtg view ni? Meih kita p tengok. dia punya chart sumbangan En Nuff. Eh saya punya chart da. Ape lagi scroll la kebawah lagi. Jangan la hangpa dok buang maso... :D

*

*
 Tadaaa ini lah. Hah kalau nak nampak lebih jelas, hangpa p la tekan gambaq ni. Biar kasi besar sikit noh. nampak tak kat situ tulis Japan,Brunei & Egypt. Negara itula yang saya tak tahu nak kata apa terutama Japan & Egypt. Brunei tu mungkinlah kan depa paham kan kan kan. Setuju dok? Japan ni pula ada kaitan ngan kes ini, scroll sini no. 2 

2.0
J-Pop ni sebenaqnya kes kawan blogger kita juga. Dia sebenaqnya dok la suka sangat eh pasai lagu² dari J-Pop. Tu ja, xdok yang teruk pon haha. Hangpa ni jangan la marah ceq, sajo ja nak kongsi ngan hangpa. Boleh je kan. Dalam banyak no 1-juta2 kan. Dia amik no. ni, 5 sebab saya tidak minat K-Pop & J-Pop. 

Weih hangpa ni, jangan la marah kat dia. Dia kan hanya bagi pendapat tang hai-hai dia ja. Bukan dok kutuk yang mana suka dok, saya pon suka weih J-Pop/K-Pop. n3 ni sajo nak mengada-ngada ngan dia. Dia kawan kamcen ceq tau. Hangpa nak tahu sebab-sebab tu ka. Boleh ja, p terjah blog dia. Nak senang meih klik yang ni terus terjunam dalam blog kes ni na. [K/J-Pop]

p/s : Siti saya saja nak gurau2 ja na.. Jangan marah... Kalau ada kekurangan pada blog saya, minta maaf banyak-banyak na. Gurau² ni. Sorry tiba² loghat bertukar pula, walhal xreti sangat pon nak cakap camni. Saja gatai..;)

32 comments:

ch!natsu said...

salam..

he ingtkan ape la..
suspen jer.. huhu~

::FAIZ FARISH:: said...

:P

mR.sYaH said...

wah sampai jepun tu.. hebat2..

apezs shah said...

|chinatsu| salam.

hehe suspend ke? mana ada saya buat mcmtu..:p

apezs shah said...

|faiz| Aits jelir je.
nanti tuhan potong lidah awak..:p

apezs shah said...

|syah| Haha mana ada hebat pon.. derang saja terjah tu..:p

cik Ladies said...

apezs , cmne dpt tgok chart tu ? boleyh ajar kan ?

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

hamboiii..hebat jepun brunai sume...gile manTOP!!!!!

apezs shah said...

|cL| Kalau cL nak tahu, kena daftar ngan Nuffnang blog kita baru dpt view..;)

apezs shah said...

|A.F.A| Alah tah tah u lagi jauh pergi yg dtg view kan.. mana tahu planet pluto ke..:p

Siti Safiyyah said...

Awak mmg gatai pun..!haha, oo ngumpat sal saya yer?ni nak marah ni. :P

ok, this entry dedicated for u apezs shah.. ;)

http://lurvemyblog.blogspot.com/2011/01/jawapan-bagi-gangguan-perasaan-seketika.html

ierayahaya said...

dari blog lama saya follow blog yang bari ni. have a nice day. x tau pape pun psl nuff nieh.. huhu~

iniialahaku said...

hahahaha..aku pnya siap uzbekistan ntah mana mari ntah..pham plak aku dok meraban apa..

ZWAN SABRI said...

Japan ngan Egypt tu depa guna google translate kowt..
hehe

hawiz said...

keh3...^_^...

Nadhirah-chan said...

perh , semangat noh nuffnang encik apesz kena kerumun dari luaq negara . ceq teringin gak . kuang3 :)

MAPPIAU said...

japan tu akak macam tau sape, egypt tu pun macam tau sape hihihi nak tau kontek akak yeh akekekeke.ok what apezs dah ade peminat sampai obersea hihihi

hans said...

hohoho
aku lagi lah
macam2 negara aku tgok ada
macam mana diorang leh sangkut dkt blog ku pun entahlah

P/S : Bersama Hans Menikmati Aneka Masakan Berasaskan Telur Di Kampung Kuantan

Hanisah Safian said...

eececececee pemess pemess! :P

NUR AYNIE said...

egypt??dasat2...hahah~~ mmg power l;a blog nie...=P

niesz said...

wa..glamour nye apesz..smpi org laur pon search blog apezs..ehe..

sicomot-comel said...

ikan duyung tgh laut ade tak skodeng apesz...

T___T

hok3

Mr.IX said...

dah tahap international dah blog ni erk..hehhee

mie said...

tu dia..
stranger..
eheheeee

~WaNniE~ said...

:)

Gayahspears said...

wah... pengunjung dari jepun ,berunai.. Gayah tak pernah tgk pon..nty nk try check kat nuff.. hahaha

Amy Syaquena said...

hahahaha..ingatkan apa la tadi uat suspen je he3...

Mr. TN_SkY said...

wow..ade pembaca jepun..arigato kozaimas..jejeje

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Assalamualaikum
Aduiii dah tertinggal banyak entry kat sini.....maaf atas sebab tertentu amat sibuk sikit sesejak ni...

yupppp buat suspen betol lahhh .... jepun,,,, mesir dan berunai hebat tuuuuu....

j-pop k-pop tapi aku pilih pop yeh yehhh

kiwi said...

ceq pn x minat k-pop gk..tp org bg lgu lyn je..hehe

bluethunderheart said...

kunjungan perdana
salam hangat dari blue

efa said...

amboi blog dya makin letop dh ada org luar view tu caya la apezs