About Me

My photo
Perjalanan itu bukan mudah bila sesuatu itu dipinta dengan mudah. Berjalan yang sepantas tidak akan berakhir dengan penyelamat. Jadi berdiri dan berjalan seiring dengan keadaan, pasti terubat bila mengingati.

HB Halusinasi

Monday, January 17, 2011

|| Mana Menghilang Weih ||

Salam Noon korang. Ya Allah lama sungguh juga kot saya menghilangkan diri kan. Walaupun hanya 2 hari terasa 2ribu tahun tak? Haha propa sangat kau apezs ahakz.

Korang amacam sehat ko? Teman ni sehat ajo, penipuh punya laki. Dok eh saya tak sehat arini, jadi nak ke kerja pun xboleh la. Tapi nak update blog pasti boleh punya hehe. Kenapa saya demam? Hehe nak tahu sebab ye?

Semalam kat Genting cuaca dia Ya Allah tuhan saja yang tahu. Kabus dia tebal gilerh tuh. So arini kena serangan demam sikit dan selesema. Weekend saya agak busy dan weekend seterusnya kerana ada 2 perkara.

1.0 : Bakal busy dengan latihan menari semula hehe.. Ada job utk 28/01/2011 ni kat KLIA. Tahu tak lagu ape saya kena bawa? ke-1 Asli, ke-2 Kontem asenya lagu waka-waka haha. Gierh la... Tak tahu nanti jadi apa, Insyallah cuba yg terbaik.

2.0 Ini nak tahu juga ke u? Nak kena tunggu entry seterusnya. Ini juga berkaitan dengan ketidak sehatan saya itu.

Jadi korang amacam sehat ke? Kerja banyak tak? Yg mana study tu, asgment melambak tak? Nak saya tlong tengokkan? hehe.

21 comments:

cik Ladies said...

apezs yg selama ini mnghilang ~~~ ..
selamat kembali ..
demam lagi ?
aiseh , kesiannye dy .. :)

apezs shah said...

|Cik Ladies| Hehe lama menghilangkan. selamat kembali? Thanks.. demam lagi ni. badan xkuatkan hehe..:p

Amy Syaquena said...

Welcome back..akak amy pun busy melambak dengan keje..nak blogwalking pun terbatas..dapat pergi mane yang sempat je..

apezs shah said...

|Kak Amy| Hehe thanks hope so. Tu lah kan asik busy je. macamna nak update kalau lappy bukan dengan diri hehe. Tapi takpe akan cuba punya.

shahjiehan said...

mmg la..hidup sbgai blogger..x on9..x update mmg rasa x slesa..SJ ni on9 kat kedai makan..sbb kat umah x dak tenet

cik Ladies said...

pergi la mnghirup udara segar kat luar ..cmne dgn 100plus ?
ececeh , macam iklan kesihatn plak ..
nnti sihat la tu .. :)

Azie Azra said...

errr...tlg tgk je?tgk wt esemen skali xmo pula.eh.menari ?

efa said...

hehehe engkau menghilang daku mencari hahaha :P selamat kembali...adess...demam lagi erk?tak pa get well soon ok apezs...auww.. bestnya...menari...mesti pandai menari kan?gila lagu wakaka mesti best :P efa tak sihat sb sakit pala..la plak,kerja efa ni tak bz sgt la apezs huhu

ch!natsu said...

get well soon.. =)

Kos Serani said...

Rasanya yg sebab No.2 tu saya tau heh heh heh. jeng...jeng...jeng

Hanis MY said...

siannya demam take care apezs...wah2 menari?? syioknyaaa nanti nk belajar menari dgn apezs

apezs shah said...

|shahJiehan| haha hidup dunia blogger. kkdg update and not. aits kat kedai makan ye. kira oklah macamtu..;)

apezs shah said...

|cL| Hehe hirup udara segar? dah pon hehe.. tahu takpe iklan 100 plus la pula.. derang bayar kat u ye..:p

apezs shah said...

|azie| hehe nak tlg buatkan sekali ke? tak pandai la u.. menari yerp saya menari kenapa?

apezs shah said...

|efa| Hehe mencari ape tu..:p
thanks efa.. hehe best mmg best xsabar nak sambung balik ni.. busy gak ke? xsehat makan ubat ye.

apezs shah said...

|chinatsu| Thanks insyallah apezs akan sembuh..;)

apezs shah said...

|Kos| Tahu aje kan u... Shhht diam tau..:p

apezs shah said...

|Hanis| Nak belajar menariye.. ok je..;)

Lelaki Ini said...

PENARI EK??
KURIK KUNDI SATU!

apezs shah said...

|LI| Haha mana boleh.. nanti kurik susah..:p

Gayahspears said...

bestnyer g genting!!! nk ikot :( huhu